Haberler

Siirt Hasbey Bayan Futbol Takımı Sezonun İlk Maçına Çıkıyor

Siirt Hasbey Bayan futbol takımı Pazar günü ligin ilk maçına çıkıyor.

Siirt Hasbey Bayan futbol takımı Pazar günü ligin ilk maçına çıkıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 2. Lig 7. Grup'ta mücadele eden Siirt bayan futbol takımı, 2013-2014 sezonunun ilk maçında Van Belediye Bayan Futbol Takımı'nı konuk ediyor. Konu ile ilgili açıklama yapan bayanlar futbol takımı Antrenörü Zeki Eren, "Pazar günü Atatürk Stadı'nda saat 12.00'de yapacağımız maça tüm Siirtli bayanları bekliyoruz. Kulüp olarak lige çok iyi hazırlandık. Bir ay önce İstanbul Sarıyer Tesisleri'nde 10 günlük kamp yapan takımımız lige hazır hale geldi. Bu yıl güçlü takımların bulunduğu zorlu bir lig olacak. Biz de bu olasılığı göz önünde bulundurarak Batman'dan 3 kız transfer ederek ekibimizi güçlendirdik. Şuan takım olarak 2. Lig'de çok üst düzeydeyiz. Yeni transferler takıma güç kattı. Eruh ilçesinde Mardin Nusaybin bayanlar futbol takımı ile yaptığımız hazırlık maçında yeni transferle birlikte takım göz doldurdu. Maçı da 4-0 kazanarak lig öncesi güzel bir intiba oluşturduk. Takımıma güveniyorum, hedefimiz bu ligi en iyi şekilde tamamlayarak Play-Off'a yükselmektir. Gurubumuzda Hakkari, Erzurum, Mardin Nusaybin Bayan futbol takımları gibi güçlü ekipler olmasına rağmen ligin en iyi takımları arasına girmeyi planlıyoruz. Bu konuda sporseverlerin bizi yalnız bırakmayarak takımlarına destek olmaya davet ediyorum" dedi.

Gelen konuk takımı puansız göndereceklerini belirten Eren, tüm Siirtli sporseverleri maça davet ettiğini sözlerine ekledi. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Zeki Eren Siirt Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title