Haberler

Siirt Gençlik Merkezi'nde Gençlere Ücretsiz Kurs Açılacak

Siirt'te 13 ile 29 yaş arasındaki gençlere yönelik çeşitli kursların açılacağı bildirildi.

Siirt'te 13 ile 29 yaş arasındaki gençlere yönelik çeşitli kursların açılacağı bildirildi.

Gençleri sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere yönlendirmek ve onların gelişimine katkıda bulunmak amacıyla ücretsiz kursların açılacağını belirten Siirt Gençlik Merkezi Müdürü İrfan Tekin, bu kurslarda 19 branşta eğitim verileceğini söyledi.

Açılacak kurslarda YGS, SBS, KPSS, İngilizce, ney, yan flüt, gitar, keman, bağlama, halk oyunları, koro, masa tenisi, satranç, mangala, ebru, hat, diksiyon, resim ve bilgisayar eğitimlerinin yer alacağını bildiren Tekin, hedeflerinin gençlerin serbest  zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirmeleri ve gençlerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamak olduğunu belirtti.

Kurslara katılmak isteyenlerin 20 Eylül'e kadar Siirt Gençlik Merkezi'ne kayıt yaptırmaları gerektiğini kaydeden Tekin, "Kurslara katılım ne kadar fazla olursa, bizler de o kadar mutlu oluyoruz. Kurslara katılan gençlerin ufku açılıyor, geleceğe güvenle bakıyorlar, arkadaş çevreleri artıyor. Her türlü kötü alışkanlıklardan uzak duruyor ve ailelerine, ülkeye yararlı vatandaş oluyorlar. Bütün gençleri bu kurslara katılmaya davet ediyorum" dedi.

Tekin, Siirt Halk Eğitimi Merkezi'nin işbirliğiyle açılacak kurslara katılacak gençlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı belgelerin verileceğini sözlerine ekledi. - Siirt

Kaynak: AA / Yerel

Siirt KPSS SBS Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title