Haberler

Siirt'e Yeni Atanan Emniyet Müdürü Özkan İddialı

Güncelleme:

Siirt Emniyet Müdürü Metin Özkan, emniyet hizmetlerinin herkes tarafından ulaşılabilir olmasını sağlamak için görev başında olacağını söyledi.

Siirt'te göreve başlayan Emniyet Müdürü Metin Özkan, emniyet hizmetlerinin herkes tarafından ulaşılabilir olmasını sağlamak için görev başında olacağını söyledi.

İçişleri Bakanlığı Kararnamesiyle Siirt'e atanan Özkan, yaptığı açıklamada, evliyalar diyarı Siirt'te görev yapacağından dolayı duyduğunu memnuniyeti dile getirdi. Özkan, "7 Şubat 2014 tarihi itibarı ile Siirt İl Emniyet Müdürlüğü görevine başlamış ve vazife bayrağını değerli arkadaşım Mutlu Ekizoğlu'ndan devralmış bulunmaktayım. Evliyalar Diyarı Siirt'imize en son görev yerim olan Eskişehir'den Yunus Emre'nin selamını getirdim. Yunus'un deyişi ile gönüller yapmaya geldim. Halka hizmetin hakka hizmet olduğu bilinci ile siz sevgili Siirtli hemşerilerimize hizmet etmek, sizlerinde destekleri ile Emniyet Hizmetlerinin herkes tarafından ulaşılabilir olmasını sağlamak için görev başında olacağız. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturu ile her bir bireyin güvenliği ve huzuru için personelim ile birlikte her türlü öneri ve istekleri titizlikle değerlendirerek vatandaşlarımızın Siirt'in asayiş ve güvenliğine katılımcı olmalarını sağlayacağız. Yapacağımız görev esnasında Halkımızın, basın yayın ve sivil toplum kuruluşlarımız ile diğer kamu kurumlarının desteği bizler için çok önemlidir. Bilinmelidir ki, Hz.Ömer'in 'Dicle kenarında bir kurt bir koyunu yese, Allah adaleti gelir onu Ömer'den sorar' sözünü düstur edinerek hizmet etmek benim ve meslektaşlarımın görevi olacaktır" dedi. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İçişleri Bakanlığı Metin Özkan Siirt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title