Haberler

Siirt Belediyesi'nden Esnafa Temizlik Uyarısı

Siirt Belediyesi, şehir merkezinde yaşanan temizlik sorununu çözmek amacıyla başlatılan çalışmalara destek için esnafa duyarlı olmaları çağrısında bulundu.

Siirt Belediyesi, şehir merkezinde yaşanan temizlik sorununu çözmek amacıyla başlatılan çalışmalara destek için esnafa duyarlı olmaları çağrısında bulundu.

Temizlik İşleri Müdürü Nasih Oran, pilot bölge seçilen Güres Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Oran, esnaftan, iş yerlerinde çöp kutusu ve çöp poşeti bulundurmalarını, atılan çöplerin poşet içinde olmasını, 19.00 ile 20.00 arasında belirlenen yere bırakmaları uyarısında bulundu. Oran, Güres ve Tillo caddelerinin pilot bölge olarak seçildiğini belirtilerek, belirlenen pilot bölgelere esnafın, temizlik konusundan daha duyarlı olmaları ve kurullara uymaları noktasında bilgilendirildiğini ifade etti.

Oran, şunları söyledi:

" Bu denetimlerdeki amacımız Siirt son zamanlarda esnaf, seyyar satıcılar tarafından yapılan kaldırım işgallerini ve kurallar uygun olmayan bir şekilde gelişi güzel konulan reklam panoları nedeniyle ortaya çıkan görüntü kirliliğini önlemenin yanı sıra, Siirtli yurttaşlarımızın kentte bulunan cadde ve sokaklarda daha rahat ve huzurlu bir şekilde gezmelerini ve alış veriş yapmalarını sağlamaktır. Bu anlamda denetimlerimiz aralıksız devam edecek ve başta esnafımız, değerli Siirt halkımız ve basın yayın organlarından destek bekliyoruz." - Siirt

Kaynak: AA / Yerel

Siirt Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title