Haberler

Şiir Tutkunları Bursa Kent Konseyi'nde Buluşuyor

Güncelleme:

Bursa Kent Konseyi (BKK) Şairler Yazarlar Çalışma Grubu üyeleri, BKK Başkanı Semih Pala ile bir araya gelerek gelecek dönem düzenlenecek faaliyetler hakkında konuştular.

Bursa Kent Konseyi (BKK) Semih Pala, BKK bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Şairler Yazarlar Çalışma Grubu üyeleri ile bir araya geldi.

Şairleri ve yazarları bir araya getirerek, toplumsal ve kültürel konularda katkıda bulunmalarını sağlamak amacıyla çalışmalar yapan BKK Şairler Yazarlar Çalışma Grubu, BKK Başkanı Semih Pala ile bir araya geldi. Merinos Kongre Kafe'de gerçekleşen buluşmaya Şairler Yazarlar Çalışma Grubu Temsilcisi Faruk Anbarcıoğlu, temsilci yardımcısı Gönül Aydemir Adıgüzel ile üyeler Muhammet Zeki Bayraktar, Muhittin Laçin, Hamiyet Annaç Akyıldız, Ömer Ekinci, Yüksel Akdemir, Selçuk Öden, Günver Korkmaz ve Hatice Yurtseven katıldı. Çalışma Grubu faaliyetleri hakkında bilgiler veren Faruk Anbarcıoğlu, 18 Nisan 2015 Cumartesi günü saat 19.30'da Dede Efendi Salonu'nda 'Kutlu Doğum Haftası' programı düzenleyeceklerini söyledi. Programa konuk olarak Cengiz Numanoğlu'nun katılacağını anlatan Anbarcıoğlu, "Veysel Bilen ve ekibi ise tasavvuf musikisi sergileyecekler. Her çalışmalarında bizlere destek lan ve yalnız bırakmayan BKK Başkanı Semih Pala'ya teşekkür ederim" dedi.

BKK Başkanı Semih Pala, Bursa'nın kültür ve sanat hayatına önemli katkılarda bulunduklarını ifade etti. Pala, "Şairler Yazarlar Çalışma Grubu, yaptığı etkinliklerle milli ve manevi değerlere yer veriyor. Bundan sonra da bu çizgide çalışacağız. Büyükşehir Belediyesi'nin destek ve katkılarıyla Türkiye'nin en önemli kent konseyi olmanın gururunu yaşıyoruz. Şair ve yazarlara teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Faruk Anbarcıoğlu Semih Pala Merinos Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title