Haberler

Şiir Sergileri Tango Gösterisiyle Açıldı

Altın Portakal Şiir Ödülü programı kapsamında AKM Fuayesi’nde gerçekleştirilen 17 Altın Şair ve Feklavye sergilerinin açılışına Latin danslarının usta isimleri Ahmet Dündar ve Gözde Erol tango gösterisi sundu.

Altın Portakal Şiir Ödülü programı kapsamında AKM Fuayesi'nde gerçekleştirilen 17 Altın Şair ve Feklavye sergilerinin açılışına Latin danslarının usta isimleri Ahmet Dündar ve Gözde Erol tango gösterisi sundu.

Karikatür, şiir ve dans sanatlarını aynı mekanda buluşturan gösteri, Ahmet Dündar'ın seslendirdiği Şükrü Erbaş şiirleriyle işitsel ve görsel bir şölene dönüştü. Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) AKSAV Yönetim Kurulu Başkanı Tufan Dağıstanlı, Altın Portakal Şiir Ödülü jüri başkanı Doğan Hızlan, Altın Portakal ödüllü şairler Cevat Çapan, Hüseyin Ferhad, Ahmet Telli, Şükrü Erbaş ve ünlü karikatürist Semih Poroy'un açılışını yaptığı sergiler 28 Şubat tarihine kadar açık kalacak.

17 Altın Şair sergisinde, 1997 yılından bu yana Altın Portakal ödülü almış Enis Batur, Haydar Ergülen, Gülten Akın, Mehmet Taner, Hüseyin Ferhad, Ahmet Oktay, Necmi Zeka, Güven Turan, Yücel Kayıran, Birhan Keskin, Lale Müldür, Cevat Çapan, Kemal Özer, Emirhan Oğuz, Ahmet Telli, Mahmut Temizyürek ve Şükrü Erbaş'ın şiirli portreleri yer alıyor.

Feklavlye sergisi, Semih Poroy'un Altın Portakal Şiir Ödülü için özel olarak hazırladığı şiir temalı karikatürlü öykücüklerden oluşuyor. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cevat Çapan Şükrü Erbaş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title