Haberler

    Sihirli Madalyon

    Oyun, iyi ve kötü çatışmasının yaşandığı küçük bir ülke de geçer...Kral sarayında bir davet verir ve müzisyen kızının bu davette keman çalarak,konuklara mini bir konser vermesini ister.Oyunun kötü karakteri Zorba,hem prensesin hem de ülke de müzik ile ilgilenen herkesin notalarını çalar.

    Oyun, iyi ve kötü çatışmasının yaşandığı küçük bir ülke de geçer...Kral sarayında bir davet verir ve müzisyen kızının bu davette keman çalarak,konuklara mini bir konser vermesini ister.

    Oyunun kötü karakteri Zorba,hem prensesin hem de ülke de müzik ile ilgilenen herkesin notalarını çalar.Notaları olmayan prensesin dikkati dağılır ve kemanını çalamaz.Kemanından kötü sesler çıkaran kralın kızının  düştüğü durum yüzünden sinirlenen Kral, ülkedeki tüm müzik aletlerini toplatır.Kızı dahil sanat ile uğraşan herkesi zindana kapattırır.Kızının yakın arkadaşı olan soytarı,prensesi zindandan kurtarır ve ülkede yaşanan bu duruma çözüm bulabilmek için yaşlı kahine giderler.Kahin onlara yalnızca müzik tanrısının yani Orf'un yardım edebileceğini soyler .Ama ona ulaşmak çok zordur.Böylece Prenses ve soytarıya sihirli bir madalyon verir.Bu madalyon ile üç engeli aşarak Orf'a ulaşan ikili; Sevgi ve Dostluk un önemini bir kez daha anlatmış olur..Macera dolu bu yolculuk sürpriz bir şekilde son bulur...

    Detaylar :

    İl : Ankara

    İlce : Altindağ

    Mekan : Ankara CerModern

    Mekan Adresi : Altınsoy Cad. No: 3

    Başlangıç Saati : 22.04.2017 14: 00: 00

    Bitiş Saati : 22.04.2017 16: 00: 00

    Kategori : Sihirli Madalyon

    Tür : Sahne Sanatları

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title