Haberler

Sihirli Camın Arkası Savaş Ay ve A Takımı" Kocaeli Kitap Fuarında

Kocaeli’de Yeni Gölcük Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Emine Akboyun'un kaleme aldığı “Sihirli Camın Arkası Savaş Ay ve A Takımı” adlı kitabı Kocaeli Kitap Fuarın'da öne çıkanlar arasında yer aldı.

Kocaeli'de Yeni Gölcük Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Emine Akboyun'un kaleme aldığı "Sihirli Camın Arkası Savaş Ay ve A Takımı" adlı kitabı Kocaeli Kitap Fuarın'da öne çıkanlar arasında yer aldı.

'Kağıttan Dünyaların Keşfi' sloganıyla düzenlenen Türkiye'nin en büyük kitap fuarı kapıları açtı. Yüzlerce yazarı konuk eden fuarda Gölcüklü gazeteci Emine Akboyun'un kaleme aldığı 'Sihirli Camın Arkası Savaş Ay ve A Takımı' adlı kitap öne çıktı. Duayen gazeteci ve televizyon programcısı rahmetli Savaş Ay'ın sunduğu A Takımı adlı programda yönetmenlik yaptığı yıllarda Televizyon dünyasında kamera arkasında yaşanan ilginç olayların anlatıldığı kitapla Fuarda imza günü gerçekleştiren Akboyun, gün içerisinde birçok okuruyla buluştu.

Emine Akboyun'un Ferfir Yayıncılık ve Anatolia yayın evinden çıkardığı kitap fuarda öne çıkan eserler arasında yerini aldı. 'Sihirli Camın Arkası' adlı kitabının fuardaki imza gününde Akboyun'a ilgi yoğun olurken, ilk imzalı kitap Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın oldu. Bakan Işık, Akboyun'un kaleme aldığı kitabı incelediğinde oldukça beğendiğini ifade ederken, Işık "Rahmetli Savaş Abi çok iyi bir televizyoncuydu. Ölümünden sonra böyle bir kitap da anlatılması çok güzel. Kitabınız hayırlı olsun" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fikri Işık Savaş Ay Gölcük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title