Haberler

Sihirbazın Numarası Sokaktakilerin Aklını Başından Aldı

Güncelleme:

Usta sihirbazın yarısı olmayan adam numarası sokaktakilerin aklını başından aldı. Sihirbazın bu numarası internette de rekor üstüne rekor kırıyor.

Yarısı olmayan adamı aniden karşısında görenler önce şok geçirip ardından kaçmaya başlıyor. Sihirbazın bu numarası internette rekor üstüne rekor kırıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Önemsiz Medya Komik - İlginç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (24)

Bir Garip DeliMobil-IOS:

Buda birseymi bizim sihirbazlar milyon eurolari sifirlayip yok ettiler, üstüne birde aklandilar.mesele bunu yapabilmekte

55
6
yanıtYanıtla
63mobilWeb@haberler.com:

ne varki turkiyediki sihirbazlaz lar nasil parayi kayb eder birde onu gormek lazim hem kutu kutu

23
11
yanıtYanıtla
bmw 760 ilMobil-ANDROID:

Ben bunu bir yıl önce izledim haber bulamadıkca eski videoları yayınlıyorlar bu ne iş.

25
2
yanıtYanıtla
takvamobilWeb@haberler.com:

illimunati de zaten bir iluzyon dur bunlar bu illizyonlari cinlerden öğreniyo bu üst duzey sihir bazların hepsi şeytan cinlerle konuşur onları sahiplenir bu şeytanın dostlarına pirim vermeyin bunlar iğrenç insanlar

12
8
yanıtYanıtla
erdi BARANmobilWeb@haberler.com:

Yıllar önce aynı gösteriyi david copperfield yapmıştı zaten..

13
0
yanıtYanıtla
denizMobil-ANDROID:

oyalama diyen ....çok işin varsa niye Aval Aval seyrediyor. cin... min haram diyen.....ulan düne kadar tv haram demir konuşmaz diyen sen şimdide gavur icadı dediğin tel (ki beyni zeki ve süper oln) insanın icadı kullanıyorsun şeytan herif..

5
8
yanıtYanıtla
HuroglumobilWeb@haberler.com:

Böyle seyı sokak ortasında yapanlar cezalsız kalmamalı çünkü ınsanlar şoka gırıp yol ortasına koşarken kaza yapabılır ve hayatından olabılır tüm ülke buyuklerıne bıldırımdır.

8
4
yanıtYanıtla
ZzzmobilWeb@haberler.com:

Burası neresi Bu sihirbaz kim Nerede 5 n 1 k .. Haber vereceksen haberci olacaksın haber vereceksin ..

6
4
yanıtYanıtla
takvamobilWeb@haberler.com:

siz bunları show olarak görüyosunuz.alışmışsınız böyle şeylere ama gerceklerden haberiniz yok...aşağida yazdıklarıma alay vari şeyler yazılmış ama haliniz cok kötü.cok ama cok cahilsiniz, deccal sizleri cok rahat kandıracak.bu adamların yapdıgı seyler deccalin kilerin yaninda çok basit şeyler...

2
8
yanıtYanıtla
Abdülkadir Sağlam Mobil-ANDROID:

Çok güzel etkilendim

2
6
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title