Haberler

    Sihirbaz Kubilay Qb Tunçer

    Zorlu PSM, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da çocukların ve yetişkinlerin birlikte keyif alacağı sihirli bir etkinliği, Kubilay QB Tunçer'in Sihirli Pazar'ını sizlerle buluşturuyor.

    "1969'da Balıkesir'de doğan Kubilay "QB" Tunçer, ODTÜ'de aldığı psikoloji eğitiminin ardından aynı üniversitede Bilim Felsefesi ve Bilgi Üniversitesi'nde Kültürel İncelemeler olmak üzere iki ayrı yüksek lisans yaptı. Kendisi, halen İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmaya devam ediyor.

    Kubilay QB Tunçer, kültür-sanatın farklı alanlarında yaptığı başarılı çalışmalarla tanınıyor. Nuri Bilge Ceylan'ın Bir Zamanla Anadolu'da filminde rol alarak oyunculuk; televizyon, sinema, tiyatro için yazdığı birçok ödüllü metinle de yazarlık konusunda başarısını kanıtlayan Tunçer, aynı zamanda uzun yıllardır sihirle uğraşıyor. 2009'da dünyanın en iyi kabare sihirbazı olduğuna işaret eden Merlin Ödülü almasının yanı sıra Tunçer, tiyatronun duayen ismi Metin And'ın öğrencisi oldu ve Türkiye'nin pek çok şehriyle Las Vegas gibi dünyanın farklı yerlerinde gösteriler yaptı. Televizyonda yayınlanan Hokus Pokus Şov'da dünyaca ünlü sihirbazları ağırlayan QB, Herkes Sihirbaz Olacak ve Sihirbaz Lider adlı iki kitabın da yazarı.

    Sihir hakkında bildiklerinizi unutun. Dünyanın En İyi Sihirbazı QB Tunçer (2009 Merlin Ödülü), #studio'da çok eğlenceli ve çok şaşırtıcı yeni bir şov sunuyor. Çocuklar ve yetişkinler bu şovu birlikte izleyebilecek, birlikte şaşıracak."

    Kubilay Tunçer'in yepyeni şovu; 27 Kasım ve 25 Aralık'ta 14: 00-15: 00 arası #studio'da gerçekleşecek.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Balıkesir Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title