Haberler

Sigortam.net Uyarıyor: Hırsızlığa Davetiye Çıkartmayın

Türkiye'deki online ve telefon üzerinden sigorta satış ve karşılaştırma hizmeti sunan ilk şirket olma özelliğine sahip iLab Holding yatırımı Sigortam.net, aracını güvence altına almak isteyenlere özel bir dizi uyarıda bulunuyor. Hırsızlığa karşı alınacak temel önlemlerin basitliği, uygulanmalarını kolaylaştırırken detayların gözden kaçırılmasına da sebep oluyor. Hırsızlığa davetiye çıkartmamak için, Sigortam.net'in bu uyarılarına kulak verin:

Değerli eşyalarınızın nerede bulunduğuna dikkat!

Aracın penceresinden görülen yerlere bırakılan telefon, bilgisayar, çanta gibi merak uyandıran kişisel eşyalar hırsızlara davetiye çıkaran nedenlerin başında yer alıyor. Bu yüzden değerli eşyalarınızı araçta ve özellikle görünür bir yerde bırakmamaya özen gösterin.

Otomobilinizi ıssız yerlere park etmeyin!

Otomobilinizi ne kadar ıssız ve karanlık bir yere park ederseniz, çalınma ihtimali de o kadar yükselecek. Otomobil hırsızlarının ilk baktıkları bölgeler ıssız, karanlık, pek fazla kişinin bulunmadığı yerlerdir. Sürekli birilerinin geçtiği bir yerde bulunan araca yönelmek kalabalıktan birilerinin dikkatini çekme riskinden ötürü tercih edilmez. Bu nedenle aracınızı mümkün olduğunca geceleri dahi insanların geçme ihtimali olan göz önü yerlere park etmeye çalışın.

Trafikteki kazayı seyretmeyin, aracınızı terk etmeyin!

Trafikte dikkatinizi çeken bir durumla karşılaşabilir, içinizdeki merak duygusuna yenik düşerek otomobilinizin yanından ayrılabilirsiniz. İşte tam da bu noktada otomobil hırsızları harekete geçebilir. Bu yüzden eğer hayati bir durum söz konusu değilse, aracınızın yanından ayrılmamalısınız. Kaza gibi durum söz konusuysa ve yardım etmeniz gerekiyorsa, otomobilinizin yanından ayrılırken camlarınızın kapalı, kapılarınızın kilitli olduğundan emin olun.

Kapılarınızı açık bırakmayın!

Aracınızın yanından markete gitmek gibi kısa süreli bir nedenle ayrılsanız bile, otomobilinizi muhakkak kilitleyin. Siz "2 dakikada ne olacak ki?" diye düşünürken; hırsızlar fırsat kolluyor olabilir.

Oto bakım ve servis istasyonlarında fazla rahat davranmayın!

Otomobil hırsızlıklarının sıklıkla yaşandığı yerlerden biri de oto bakım ve servis istasyonlarıdır. Halka açık olan bu gibi yerlerde fazla rahat davranarak araç anahtarınızı asla kontakta bırakmayın!

Park görevlilerine sorgusuz sualsiz teslim olmayın!

Ülkemizde en büyük sorun park sorunu, bu nedenle hem aracımızın başına bir şey gelir düşüncesi, hem de park bulamama nedeniyle ücretli park alanlarına yöneliyoruz. Hırsızların oto hırsızlığı yöntemlerini kullandıkları alanlardan biri de park alanı olarak gösterilen yerler. Aracına zarar gelmemesi için park alanlarına yönelen sürücülerin pek çoğunun aklına park görevlilerini sorgulamak gelmiyor. Bunun farkında olan otomobil hırsızları, kendilerini oto sahibine park görevlisi gibi tanıtıyor ve otomobil hırsızlığını oldukça kolay bir biçimde gerçekleştiriyor.

Önlemlerimi aldım, kaskoya gerek kalmadı demeyin!

Otomobil hırsızlığı, otomobil sahiplerini bekleyen risklerden sadece biri. Trafiğe çıkan araç sayısının gittikçe arttığı, doğa olaylarının sıklıkla görüldüğü ülkemizde otomobilleri ve otomobil sahiplerini bekleyen pek çok risk var. Bu risklere karşı önlem almanın en doğru ve ideal yolu kasko sigortanızı yaptırmak. Yalnızca hırsızlığa karşı değil trafikteki tüm risklere karşı, basit bir kasko sigortası ile başınıza gelebilecek tüm olumsuz durumları sorunsuz atlatmak mümkün.

7 gün 24 saat sigorta desteği

2015 yılında 14. yaşına basan ve kurulduğu günden bu yana 2 milyondan fazla müşteriye Türkiye'nin en büyük sigorta şirketlerinin tekliflerini sunan Sigortam.net, poliçe satın alındıktan sonra da müşterilerini yalnız bırakmıyor, 444 24 00 numaralı sigorta destek hattı üzerinden müşterilerine poliçelerine dair tüm konularda ve hasar anında 7 gün 24 saat destek sağlıyor.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Türkiye Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title