Haberler

Sigortacılar Örgütlendi

Güncelleme:

Batmanda faaliyet gösteren sigorta şirket acenteleri, birliktelik sağlayarak dernek kurdular.

7 kişilik kurucu üye ile aktifleşen dernek, il genelinde aynı sektörde bulunan meslektaşlarını tek çatı altında toplamak için dernekleşen sigortacılar, Batmanı sigorta sektöründe marka haline getirmek için çalışmalar yapacak.

Batman Sigortacılar Derneği'nin Yönetimi Kurucu Başkan Mehmet Salih Ekinci , Başkan Yardımcı Mustafa Nimet Baduk Kurucu Üye Hüseyin Yıldırım, Kurucu Üye Mehmet Fırat Aydın, Kurucu Üye İdris Taşan Ve Kurucu Üye Bilal İlhan'dan oluşan 7 kişilik ekiple kuruldu.

Dernek Başkanı Mehmet Salih Ekinci, dernek hakkında yaptığı açıklamada "Sigorta sektörünün Batman'da 20 yıllık geçmişi olmasına rağmen hiçbir şekilde oluşum urulamaması açısından Batman Sigortacılar Derneğinin kurulması sektör için Ve Batman için tarihi bir dönüm noktasıdır. "Derneğimizi kurma amacımız,Batman'da Sigortacılık sektörünü daha ileriye taşıyabilmek.Sigorta şirketlerin kaçtığı değil,şirketlerin acentelik tesis etmek için bahane aradığı bir tablo hedefliyoruz.Sigortacılık Bilincini yaygınlaştırmak için İlkokul,orta ve liselerde Sigortacılık eğitiminin verilmesi hususunda planlamalarımız vardır.Sigortacılık bilincini yaymak için sektörün duayenlerini Batmanımıza getirip paneller seminerler düzenlemeyi planlıyoruz.Batman Üniversitesi Bankacılık Ve Sigortacılık'ta okuyan ve mezun olan arkadaşlara istihdam alanı yaratmak için, yönetim olarak gerekli yol haritaları çizdik.Bu hedefler doğrultusunda ilerleyerek Batmanımızı Sigorta Sektörtünün yıldızı haline getireceğiz" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Hüseyin Yıldırım Mehmet Fırat Mehmet Salih Ekinci Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title