Haberler

Sığınmacı Çocuklara Bayram Hediyesi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Mülteci çocuklardan detay görüntü Çocuklara ayakkabı dağıtılmasından detay görüntü Çocukların ayakkabıları giymesinden detay görüntü Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in konuşması Sığınmacı çocuklara bayram hediyesi Canik Belediyesince Ramazan Bayramı öncesinde 270 sığınmacı çocuğa ayakkabı hediye edildi Samsun'da ayakkabı hediye edilen sığınmacı çocuklar, Ramazan Bayramı öncesinde sevindirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Mülteci çocuklardan detay görüntü

Çocuklara ayakkabı dağıtılmasından detay görüntü

Çocukların ayakkabıları giymesinden detay görüntü

Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in konuşması Sığınmacı çocuklara bayram hediyesi

Canik Belediyesince Ramazan Bayramı öncesinde 270 sığınmacı çocuğa ayakkabı hediye edildi

Samsun'da ayakkabı hediye edilen sığınmacı çocuklar, Ramazan Bayramı öncesinde sevindirildi.

Canik Belediyesi öncülüğünde, Uluslararası Vizyon Gençlik Derneği, Kardeşeli Yardımlaşma Derneği ve Uzat Elini Yardım Organizasyonu işbirliğiyle Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen sığınmacı çocuklara ayakkabı dağıtım töreninde konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan çocukları sevindirmenin kendilerini de mutlu ettiğini söyledi.

Bayramların sevinç ve mutluluk kaynağı olduğuna işaret eden Genç, "Bu mutluluğu ve sevinci paylaşmak istedik. Dünyanın neresinde olursa olsun, insanlarımızın bayramı bayram gibi yaşamalarını istiyoruz. Aynı medeniyetin çocukları olarak insanlığın huzur ve mutluluğu için çalışan insanlarız." dedi.

Genç, sığınmacı çocuklarının Türkçe öğrenmesi için de çalışma yapacaklarını belirterek "Aynı dili konuşursak birbirimizi daha iyi anlayabiliriz. Bunun için hem mülteci çocuklarımıza hem de ailelerine Türkçe öğretmek istiyoruz. Özellikle çocuklarımızın mutlaka Türkçe öğrenmesi ve bunun akabinde okullara yazılıp eğitim alması gerekiyor. Çünkü bu çocuklarımızı geleceğe hazırlamak zorundayız. Çocuklar bizlerin geleceğidir. Nasıl ki kendi çocuklarımızın geleceğini düşünüyorsak, mülteci çocuklarımızın da geleceğini düşünmek zorundayız." diye konuştu.

Konuşmanın ardından Genç ile Kardeşeli Yardımlaşma Derneği Başkan Vekili Metin Yılmaz, 270 sığınmacı çocuğa ayakkabılarını hediye etti.

Yeni ayakkabılarına kavuşan çocuklar, sevinç yaşadı.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Osman Genç Samsun Canik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title