Haberler

Erdoğan'a Söz Verip Sigarayı Bıraktılar, Yine de Plakayı Alamadılar

Güncelleme:

Okulların açılmasına günler kala Saraçhane'de bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi önüne gelen servis otobüsü sahipleri plaka tahdidi için eylem yaptı.

Okulların açılmasına günler kala Saraçhane'de bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) önüne gelen servis otobüsü sahipleri plaka tahdidi taleplerini yinelemek için eylem yaptı.

YOLUDA KAPATIRIZ

Grup, "Aynı Yolda Değiliz, Yolu da sattınız yolcuyu da", "Servisçiler kan ağlıyor", "Plakamızı istiyoruz" yazılı pankart açtı. Grup adına açıklama yapan Hasan Hüseyin Arslan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Kadir Topbaş'a çağrı yaptı. İstanbullulara da seslenen Arslan, "Kurban Bayramından önce arife gününe kadar Kadir Topbaş'tan 'Plakanız İstanbul servisçilerine hayırlı olsun' diye açıklama gelmezse, Resmi Gazete'de yayımlanmazsa yol kapatılması gibi olumsuz eylemlerin sorumlusu biz değiliz" diye konuştu.

POLİS HAZIRDI OLAYSIZ DAĞILDILAR

TOMA ve çevik kuvvet ekiplerinin belediye önünde güvenlik önlemi aldığı eylem 10 dakikalık oturma eylemi ile devam etti. Eylemi alkış ve sloganlarla sonlandıran grup olaysız dağıldı.

ERDOĞAN PLAKAYA KARŞILIK SİGARAYI BIRAKMA SÖZÜ ALMIŞTI

Servis esnafı İstanbul trafiğine çıkacak servis araçlarına sınırlama getirecek plaka tahdidi taleplerini, 25 Mayıs'ta Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen esnaf buluşması sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "Verin plakayı, bırakalım sigarayı" pankartıyla duyurmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da esnaftan söz alması üzerine "Sizden bu söz aldıktan sonra ben şimdi Büyükşehir Belediye Başkanıma diyorum ki bununla ilgili adımı da siz atacaksınız. Hayırlı olsun" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Hüseyin Arslan Kadir Topbaş Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (12)

...:

siz daha rizeli reisinizin ne kadar SÖZÜNÜN ERİ olduğunu 14 yıldır öğrenemediniz mi ???!!!. . .

52
6
yanıtYanıtla
AKP halkı unuttu:

Ne Cumhurbaşkanı ne Başbakan ın dertleri sarayın saltanatını korumak kollamak.

16
8
yanıtYanıtla
ÇÇ:

HERŞEY YALAN ZATEN

16
7
yanıtYanıtla
oylar HDPye:

AKPye oy verme verdirtme yoksa perişan olursun

14
2
yanıtYanıtla
ahmet:

Akp PKK ya sırtını dayayan kürtleri haraca bağlayan bebek katillerinden medet umanlardan 1000 kat daha iyidir. Hem bu devletin imkanlarından sonuna kadar yararlanıyorsunuz hemde hainlik ediyorsunuz. Sözüm Allah korkusu olan kürtlere değil. PKK yandaşlık yapan yaptıklarına yardım eden vatan hainlerine.

yanıt5
yanıt5
GERÇEKÇİ:

BU ADAMIN sözüne güvenilirmi hangi sözünü yerine getirdiki

14
0
yanıtYanıtla
!!!!!!!!!!!!!!!:

DAHA ÇOKKK SÖZLER VERECEK YERİNE GETİRİLMEYEN SİZLERDE HALEN OY VERCEKSİNİZ DÜŞÜNMEDEN ŞUURSUZ BİR ŞEKİLDE

12
0
yanıtYanıtla
parttime:

beleşciler. sıkar biraz yol kapatmak

2
8
yanıtYanıtla
parttime:

yola kapatmak sıkar biraz. o yolu kapatarak kimlerin nasıl bi işine engel olup ne derece zarar verdiğinizi bilemezsiniz. yol kapatarak neyden farkınız olmadığınızı bilmeniz gerekir

1
6
yanıtYanıtla
ali:

hangi sözünü yerine getirmiş ki. ha sadece bir sözü yerine getirdi. 400 millet vekili alamayınca ülke kaosa döner dedi ve yaptı

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title