Haberler

Sigara İçen Genci Tek Yumruğuyla Komaya Soktu, Sırra Kadem Bastı

Güncelleme:

İstanbul Fatih'te Gökay Çetin'i Ramazan'da sigara içtiği için yumrukladığı iddia edilen Ufuk Tekel kayıplara karıştı. Fevzipaşa Caddesi'nde çalıştığı mağazanın önünde sigara içen Çetin'i yumrukla komaya sokan Tekel (28), telefonlarını kapattı, sosyal medya hesaplarını dondurdu. Fatih Çarşamba'da beş yıldır işlettiği büfe ve çay ocağının kapısına da kilit vuran Tekel, karısıyla ortadan kayboldu.

ARKADAŞI KONUŞTU

Sosyal medyada hızla yayılan yumruk görüntüleri sonrası büyük tepki alan Ufuk Tekel'in yakın arkadaşı Kadir Bozyiğitbaşı, o yumruğun atıldığı 26 Haziran gününü Hürriyet'e anlattı.

MEĞER KURTARMIŞ

Olaydan sonra Ufuk Tekel'in eşiyle iş yerine geldiğini söyleyen Bozyiğitbaşı, şu iddialarda bulundu:

"Ufuk eşiyle bir mağazaya gitmiş. Sigara içen genci görünce 'Burada içme, insanlar var' demiş. Sonra dönüp bir adım atmış. Çocuk da arkasından 'Sana ne a..k..' diye küfürle karşılık vermiş. Ufuk da yanında eşi olduğu için dönüp bir yumruk atmış. Çocuk düşünce kaldırmış. Çenesi kilitlenen çocuğun dilinin boğazına kaçtığını görünce parmaklarını ağzına sokmuş. Bu sırada genç kendini sıktığı için dişleri Ufuk'un parmaklarını kesmiş. Sonra hemen hastaneye götürmüş. Bana iddia edildiği gibi sigara içtiği için vurmadığını söyledi. Eşinin yanında küfür ettiği için vurmuş."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fevzipaşa İstanbul 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (72)

ATEİST:

İslamın adalet anlayışı , müslüman ahlakı. Bu faşist dinciler anlamalı hukuk dinden üstündür.

34
35
yanıtYanıtla
vur indir haddini bildir:

adam haklı elleri dert görmesin

33
34
yanıtYanıtla
ateist:

nerde bi pislik varsa müslüman olmuş

33
19
yanıtYanıtla
osman:

aynen haklisin kardes kufur etmis ise ne olmus yani ? hemen yumruk mu atmak lazim? medeni insan olmadigi belli, basmis yumrugu. siz olsaydiniz tesekkur edersiniz degil mi ? ama herkes sizin gibi medeni olamaz. seni ailen iyi yetistirmis masallah.

yanıt8
yanıt3
Olayın Tanığı:

adam yalan söylüyor çocuk küfür falan etmedi. . . adam 50 metre öteden yürüyen bela gibi geliyordu zaten çocuk incecik zayıf gariban biri küfür falan etmedi dedi ki '' sadece beni mi görüyorsun sigara içen '' olay bundan ibaret. . . bu yobazda buldu dişine göre zayıf fakir biri çaktı orda bi tane. . . çocuk 8 gün komada kaldı beyin kanaması geçirdi. . adam olaydan iki saat sonra serbest bırakıldı. . . .

47
3
yanıtYanıtla
osman:

yalandan kimse olmemis, salla gitsin, sadece bir tanik senmiydin ? digerleri oyle demiyor savcilikta bircok tanik ifadesi var ama senin ismin gecmiyor. . . . .

yanıt2
yanıt25
olayın tanığı 2:

ulan angarali kimse kimseye hüküm veremez madem neden bu yarma zayıfcacık çocuğu orda komalık ediyor ona bu hükmü kim verdi ? mantıksız yobaz kendinle çelişiyorsun ? artisin kralı sizsinizosman sana cevap verme gereği duymuyorum her yoruma kopyala yapıştır yapmışsın ak trolsün belli ki. . .

yanıt3
yanıt3
Nurcan:

Umarım beter olursun. Son yılların modası Ramazanda neden sigara içiyordu demiş. Ayyy bu adam orucluymusmus. Hemen karşısında saygıyla egilelim. Savunmanin bu kadar ucuzu. Kurnaz herif İnşallah cezani bulursun.

35
4
yanıtYanıtla
osman:

cok haklisin Nurcan hanim efendi kufur etmis ise ne olmus yani ? hemen yumruk mu atmak lazim? medeni insan olmadigi belli, basmis yumrugu. siz olsaydiniz tesekkur edersiniz degil mi ? ama herkes sizin gibi medeni olamaz. sen i ailen iyi yetistirmis masallah.

yanıt3
yanıt11
Nurcan:

Kesinlikle iyi yetişmiş indir. O durumu da tutarın. Yanimda isterlerse tabaktabak yemek besinler ister sigara içenler. Kimseyi rahatsız etmeeeeem. Cunku buna hakkım olduğunu zannetmiyorum. Kimseye sıkıntı vermek hakkım yok orucun benim ozelim sigara içenin sadece zararlı olduğu için bırakmasını dilerim okadar.

yanıt18
yanıt1
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title