Haberler

Şifa Meydanı 3 Park Alanına Daha Kavuştu

Güncelleme:

Nevşehir Belediyesi tarafından Şifa Meydanı yol ve çevre düzenleme çalışmaları kapsamında yapılan 3 park daha hizmete kazandırıldı.

Nevşehir Belediyesi'nin toplam 350 bin metrekarelik bir alanı kapsayan yol ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı. Nevşehir Devlet Hastanesi Kompleksi içerisindeki Şifa Meydanı çevre ve yol düzenleme çalışmaları bünyesinde 3 farklı park alanını halkın hizmetine sundu.

Çeşitli türde çok sayıda fidan ve süs bitkileri, oturma bankları, kamelyalar ve yürüyüş yolları ile refüj ve kaldırım yenileme çalışmalarının da gerçekleştirildiği söz konusu düzenlemeler, Şifa Meydanı'na da oldukça farklı bir
güzellik kazandırdı.

Öte yandan Şifa Meydanı'nda hayırsever işadamları Ulutaş ve Erkan Dirlik kardeşlerin aileleri adına yaptırdıkları iki şerefeli Darüşşifa Camii ile hastanede yataklı tedavi gören hasta yakınlarına yönelik olarak toplam 22 yatak kapasiteli misafirhanenin de yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nevşehir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title