Haberler

Şifa Çakarer 'Miss Germany 2013'te Üçüncü Oldu

Almanya güzellik yarışması 'Miss Germany 2013' finali Cumartesi akşamı Almanya'nın en büyük eğlence parkı olan 'Avrupaparkında'yapıldı. Finalde yarışmanın kraliçesi 480 puanla Miss Aşağı Saksonya güzeli Caroline Noeding (21) seçildi.

Podyum'a 17. sırada çıkan Caroline Noeding iki hafta önce diğer finalistler'le beraber İspanya kampına giderken 12 bin m. yükseklikte, bulutların üstünde 'Miss Condor' güzeli seçilmişti. İki kez kraliçe ünvanı kazanan Noeding ' çok heyecanlı ve mutluyum ne diyeceğimi henüz bilemiyorum herkese çok teşekkür ediyorum diye konuştu'. Yarışmada jüri'den 200 puan kazanan Miss Hamburg güzeli Jule Antea Walkowiak (17) finalde ikinci geldi. İkinci gelen Walkowiak ' ilk başta arkadaşım Noeding'i tebrik etmek istiyorum podyumda çok güzeldi adeta süper bir performans gösterdi'.

Podyuma 24 numarayla son sırada çıkan Miss Kuzeyalmanya güzeli Şifa Çakarer (17) jüri'nin verdiği 140 puanla yarışmanın üçüncü güzeli ilan edildi. Almanya'nın en güzel üç kızı arasında bulunmaktan memnun olduğunu ifade eden Çakarer 'Kraliçe seçilmediğime üzülmüyorum. Almanya'nın en güzel 24 kızı arasında yarışmam ve ilk üçe girmem bile beni çok mutlu etti diye sevinçli olduğunu belirtti'. Yaşları 17-25, yaş ortalaması 21,4 olan 24 finalist podyum'a akşam kostümü ve mayo defilesiyle çıktı. Yarı finalde 16 rakibini eleyen 8 finalist içinde Miss Berlin Sandra Wuttke (23), Miss Thüringen Diana König (25), Miss Ortaalmanya Stefanie Leicht (19), Miss Schleswig-Holstein Lena Siebolds (25), Miss Hamburg Jule Antea Walkowiak (17), Miss Aşağı Saksonya Caroline Noeding (21), Miss Doğualmanya Liza Grundig (23), Miss Kuzeyalmanya Şifa Çakarer yarıştı. Miss Germany 2012 kraliçesi İsabel Gülck tacını 2013 kraliçesi Miss Aşağı Saksonya güzeli Caroline Noeding'e devretti. Yaklaşık üç saat süren final gecesinde zengin şov, dans, müzik eğlence programı finali renklendirdi. İlk defa 'Miss Germany' şarkışını sahnede tanıtan sanatçı Gee Road bine yakın izleyen'den tam not aldı. Miss Germany 2013 kraliçesine Alfa Romeo Giulietta model araba hediye edildi. Finalistlere verilen zengin hediyeler arasında tatil, giyim, ayakkabı,kozmetik, mücevher gibi çok sayıda değişik hediyeler bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İspanya Almanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title