Haberler

Şiddetten Kaçan Kadına Polis Koruması

Güncelleme:

İzmit'te, nikahsız yaşadığı 39 yaşındaki Ufuk K.'dan şiddet gördüğü için iki çocuğunu da alıp Zonguldak'a kaçan 37 yaşındaki Gülcan K., ölüm tehditleri alınca polise sığındı. Yediği dayaktan gözleri moraran Gülcan K.'ya polis koruma verildi.

Zonguldak'ın Devrek İlçesi'nde eşinden ayrılan Gülcan K., 17 yaşındaki kızını da alıp İzmitli Ufuk K. ile birlikte yaşamaya başladı. Bu birliktelikten 1 yaşında bebeği olan Gülcan K., Ufuk K.'dan şiddet gördü. İddiaya göre Ufuk K.'nın önceki gün dövdüğü ve gözünü morarttığı Gülcan K., çocuklarını da alıp Zonguldak'ın Devrek İlçesi'nde bir yakının yanına geldi.

Kendisini arayıp ölümle tehdit eden Ufuk K.'nın peşinden geldiğini ileri süren Gülcan K., bebeğini ve kızını da alıp taksi ile Zonguldak'a kaçtı. Gülcan K., yolda kardeşini arayıp yardım istedi. Kardeşi de polise haber verdi. Kent girişinde taksiyi durduran polis Gülcan K.'yi koruma altına alıp karakola götürdü.

Yediği dayak nedeniyle iki gözünde de şişlik ve morluk oluşan Gülcan K.'nın hastanede yapılan muayenesinde vücudunun çeşitli yerlerinde de dayak izlerine rastlandı. Gülcan K., polisteki ifadesinde 2 yıldır birlikte yaşadığı Ufuk K.'nın, ayrı yaşadığı Devrek'teki eşinden boşanmayı kabul etmemesi nedeniyle kendisini dövdüğünü söyledi. Gülcan K., "Kaçıp Devrek'e geldim. Telefonla arayıp beni ve ayrı yaşadığım eşimi öldüreceğini söyledi. Çok korktum" dedi.

Zonguldak'ta bir yakınının yanına yerleştirilen Gülcan K.'ye polis koruması verildi. Hakkında 'Kasten yaralama' suçlamasıyla soruşturma başlatılan Ufuk K.'nın yakalanması için çalışma başlatıldı. - Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Devrek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi?
500

Yorumlar (7)

``):

Ne olacak ya kazayla oldu Türkiye burasi yarin yine döverim

2
0
yanıtYanıtla
!!!....:

Yazik ya bir ana bu kadar dövülürmü ????

2
0
yanıtYanıtla
Melike:

Bazi erkeklerin gücü sadece kadinlara yetiyor

2
0
yanıtYanıtla
mobilWeb@haberler.com:

Bunu yapan insan degil vicdansiz

1
0
yanıtYanıtla
Arkadslar !!:

Arkadslar bu haber yalan haber inanmayin asli yok !!!

0
1
yanıtYanıtla
kamil:

bunu yapanlar erkek gibi ortalarda dolasiyorlar

0
0
yanıtYanıtla
nuri:

ben bu kadini taniyorum kizinida

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title