Haberler

Şiddetli yağış -

Tekirdağ'da şiddetli yağış nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı, bir çok araç su birikintilerinde kaldı, ev ve iş yerlerini su bastı.

Kentte öğleden sonra etkili olan şiddetli yağış, bazı yollarda su birikmesine neden oldu. Barbaros Caddesi'nde, Altınova Köprüsü'nün altındaki yol, su birikintisi nedeniyle trafiğe kapatıldı. Bazı araçlar, köprü altından geçmek isterken biriken suda mahsur kaldı.

Cumhuriyet Meydanı'nın bir bölümünde park halindeki araçlar su altında kaldı, bazı araçlar trafikte seyirde güçlük çekti. Bazı ev ve iş yerlerinin bodrum katlarını su bastı. Vatandaşlar ve belediye ekiplerinin, suyu tahliye çalışmaları sürüyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, su baskınlarına karşı çalışma başlatırken, AFAD ve itfaiye ekipleri de su altında mahsur kalan bazı araçları kurtarmak için çalışmalarına devam ediyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, 2 saatte metrekareye 20 kilogram yağışın düştüğü kentte sağanak, aralıklarla akşama dek sürecek.

Kaynak: AA / Güncel

Altınova Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title