Haberler

Şiddetli Sağanak Heyelan Getirdi

Sinop'da etkili olan sağanak yağmur Dikmen, Durağan ile Erfelek İlçesi'nde su baskınına neden oldu.

Sinop'da etkili olan sağanak yağmur Dikmen, Durağan ile  Erfelek İlçesi'nde su baskınına neden oldu. Durağan İlçesi'nde şiddetli yağmur nedeniyle üç ayrı bölgede heyelan meydana geldi.

Sinop'da 2 gürden bu yana etkili olan sağanak yağış özellikle Dikmen,Durağan ve Erfelek İlçelerinde hayatını olumsuz etkiledi. Sağanak yağmur nedeniyle bazı dereler taştı. Erfelek İlçesi'ndeki Karasu Çay'ının taşması sonucunda birçok tarım arasizi zarar gördü. Ayrıca uzun süre devam eden sağanak yağmur sonucu bazı bölgelerde su baskınları meydana geldi. Sağanak sağmur sonucu Sinop kent merkezindeki bir apartmanın 10 metre yüksekliğindeki istinat duvarı da çöktü. Dikmen İlçesi'nde Güzelçe Çay'ın taşması sonucu Dikmen-Güzelceçay karayolunun bir bölümü trafiğe kapatılırken Kanlıçay Mevkii'nde dere kenarındaki yerleşim yerlerinde kalanlar önlem amacıyla tahliye edildi. Durağan İlçesi'nde şiddetli yağmur nedeniyle üç ayrı bölgede heyelan meydana geldi.

- Sinop

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erfelek Durağan Dikmen Sinop Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title