Haberler

Şiddet Mağduru Kadın Tekrar Barıştığı Kocasıyla Tartıştığı Gecenin Sabahı Ölü Bulundu

Aydın'ın Sultanhisar İlçesi'nde yaşayan anne ve babasının evine koca şiddetinden kaçıp sığınan 45 yaşındaki Yasemin Gölgesiz Özdemir, tekrar barıştığı eşiyle gece boyunca yaşadığı tartışma sonrası, sabaha karşı, bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

Aydın'ın Sultanhisar İlçesi'nde yaşayan anne ve babasının evine koca şiddetinden kaçıp sığınan 45 yaşındaki Yasemin Gölgesiz Özdemir, tekrar barıştığı eşiyle gece boyunca yaşadığı tartışma sonrası, sabaha karşı, bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Kayıp koca A.Ö.'nün yakalanması için çalışma başlatıldı. Olay, bu gece, Atça Mahallesi 19 Sokak numara 47'deki tek katlı müstakil evde meydana geldi. Yaklaşık 15 yıl önce ilk eşinden boşanan üç çocuk annesi Yasemin Gölgesiz Özdemir, kendisi gibi boşanmış aşçı A.Ö. ile geçen yıl İzmir'de tanıştı. Birbiriyle anlaşan çift, vakit geçirmeden evlendi. Manisa'nın Kula İlçesi'ne yerleşen çift, kısa bir süre geçimsizlik yaşamaya başladı. İddiaya göre A.Ö., Yasemin Gölgesiz Özdemir'e şiddet uyguladı. Canına tak eden kadın, geçen Kurban Bayramı öncesi Aydın'ın Bozdağan İlçesi'nde yaşayan anne ve babanın yanına taşındı. Bayramda af dileyen A.Ö., kadının yanına gelerek özür diledi. Kocasının özrünü kabul eden Yasemin Gölgesiz Özdemir ile A.Ö., kadının ailesinin evinde kalmaya devam etti.

NAMAZ VAKTİ ORTAYA ÇIKTI

Bu gece çift arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Gece 03.00'e kadar süren tartışmada, gürültülere dayanamayan kadının annesi 67 yaşındaki Nevrigül Gölgesiz, çiftin odalarına giderek konuyu sordu. Herhangi bir sorun olmadığını söyleyen çift, yaşlı kadını odadan gönderdi. Sabaha karşı kocası 72 yaşındaki Necip Gölgesiz ile birlikte namaz kılmak için saat 06.00'da uyanan 67 yaşındaki Nevrigül Gölgesiz, çiftin oda kapısının açık olduğunu fark etti. İçeri baktığında kanları gören ve odaya girdiğinde kanlar içindeki kızının hareketsiz bedenini bulan Nevrigül Gölgesiz, şoke oldu. A.Ö.'nün ise odada olmadığı görüldü. İhbar üzerine eve gelen acil yardım ekiplerinin yaptığı kontrolde; sağ karnı, boynu ve sol bileğinde bıçak yarası bulunan Yasemin Gölgesiz Özdemir'in olay yerinde öldüğü belirlendi. Polis ekipleri, evde inceleme yaptı. Yapılan araştırmalar ve kontroller sonrası Yasemin Gölgesiz Özdemir'in cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kayıplara karışan kocanın yakalanması için polis, çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

EŞE ŞİDDETTEN ARANAN EVLADIN ANNE ACISI

Öte yandan; karısına şiddet uyguladığı gerekçesiyle hakkında yakalama kararı bulunan ölen kadının oğlu 23 yaşındaki M.K.'nin olayı haber alınca eve koştuğu belirtildi. Annesinin öldürülğüne inanamayarak nabzını tuttuğu ve gözyaşlarını tutamadığı öğrenilen M.K.'nın eve polis ekiplerinin gelmesi üzerine olay yerinden ayrıldığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sultanhisar Aydın İzmir Atça Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title