Haberler

Sicilya Mafyasından New Yorklulara IŞİD'e Karşı Koruma Teklifi

Güncelleme:

New York'un en ünlü mafya gruplarından Sicilya kökenli Gambino ailesi, IŞİD saldırılarına karşı tetikte olan New Yorkluları bu örgüte karşı korumayı teklif etti.

Sicilya mafyası olarak tanınan Gambino ailesi, New Yorklulara teör örgütü IŞİD'e karşı koruma teklifinde bulundu.

"RESMİ KURUMLARIN İSTİHBARATLARI ZAYIF"

NBC'ye konuşan Gambino ailesinden Giovanni Gambino, mafyanın New Yorkluları FBI, İç Güvenlik Örgütü gibi kuruluşlardan daha iyi koruyabileceğini iddia ederek, "Resmi güvenlik kuruluşları genellikle geç harekete geçiyor ve olan bitenlerin tam resmini göremiyor, çünkü insan istihbaratları zayıf" dedi.

"IŞİD, ÖNCE SİCİLYA MAFYASIYLA KARŞILACAK"

Paris saldırılarından sonra güvenliğin her zamankinden daha fazla önem kazandığını belirten Gambino, "Eğer IŞİD New York'a saldırmayı planlıyorsa, önce Sicilya mafyasıyla karşılaşması gerekecek." diye konuştu.

"SİCİLYA BAĞLANTISI OLANLARIN KORKMASIN"

Gambino, dünyanın bugün tehlikede olduğunu ileri sürerek, "Ama New York'un mahallelerinde yaşayıp da Sicilya bağlantısı olanların korkmasına gerek yok. Biz dostlarımızı ve ailelerimizi aşırılardan ve teröristlerden, özellikle de İslam Devleti denilen zalim ve psikopat örgütten koruruz." dedi.

"SİCİLYA'DA IŞİD ÖRGÜTLENMESİNE RASTLANMIYOR"

Sicilya'nın Palermo kenti yakınlarındaki Torretta'da büyüyen Gambino, IŞİD'in Sicilya mafyasından korktuğu için Sicilya'da herhangi bir IŞİD örgütlenmesine rastlanmadığını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

New York Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir? 24 NİSAN HAVA DURUMU: 24 Nisan'da hava nasıl olacak? Afrika tozları Türkiye'ye mi geliyor? Magandalar kadın sürücüye saldırdı! Kadın sürücüye neden saldırdılar? Magandalar tutuklandı mı? Olay ne?
500

Yorumlar (74)

hilal:

Nekadar gülünc durumdalar 500 yüzlü yaratiklar.Allah siz avrupalilari yani haclilari perim percik perisan etsin.

40
0
yanıtYanıtla
gerçekçi:

ulan braksınlar yeminle ypg kökünü kazar işidin işit bütün hatlarıyla saltırdı ağır silahlarla zırlı araçlarla topla tüfekle genede ypg brakmadı kobaneyi ve işiti püskürttü daha sonra abd yardım etti en büyük mafya kürtlerdir kolimbiyada bile mafyalar kürtler hele sen bu süt çocuğu batılılara bak pıfffffffff

6
33
yanıtYanıtla
emre bey:

Demek orda da kurtler mafya? Ee hadi oraya ozaman

yanıt14
yanıt1
süt cocugu mu:

git amerika bunu orda onlarada söyle bakalım napıcaklar seni ;)) italya mafya baskenti dünyanın kökleri italya yani. .

yanıt2
yanıt7
hadi:

sen hiç rus mafyası duydunmu yada japon ünlü mafyasını tutanmı var aslanım 40 devlette yanınızda gidin kazıyın hadi

yanıt2
yanıt0
Karadeniz li:

Adamlar canlı bomba zaten ölüme gidiyor neden korkacak adam pimi çekebilirse zaten ölecek sicil ya mafyasını mı hesap edecek zaten ölecek

29
5
yanıtYanıtla
Ayy:

Git suriyeye o zaman mafya

30
2
yanıtYanıtla
BU KOMİKTİ İŞTEDD:

:DD İŞTE YİNE AMERİKALILAR DÜNYAYI KURTARIRKEN HABERİM YOKMUŞ GİBİ ÇEK PAMPA RESMİ ÇEKTİRİRKEN RÖPOTAJ VERİP SAÇMALAMASI

28
2
yanıtYanıtla
Hava,Civa:

Arı yuvasına çomak sokarsan, o arı bir gün gelir sana bir sokar soluğu sicilya''da bile alamazsın. . . Mafyaymış. Hani süper güç, bi mafyanın eline mi kaldı. Orada hava yapma git Rakka''ya da görelim. Ancak hava bombardımanı, yemiyor hiç bir devlet karadan Suriye''ye . Adamlar neredeyse tüm dünya ile savaşıyorlar.

26
3
yanıtYanıtla
Harun:

Isid ayik lar sizi.

26
2
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title