Haberler

Sıcaktan Bunalan Çocuklar Süs Havuzlarında Serinledi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Sulama kanalında serinlemeye çalışan vatandaşlar Çocukların suda oynaması Bir vatandaşın açıklaması Şelale altında serinlemeye çalışan bir kişi Sıcaktan bunalan çocuklar süs havuzlarında serinledi Türkiye'nin en sıcak kentlerinin başında gelen Şanlıurfa'da çocuklar, yasağa aldırmadan süs havuzlarına ve sulama kanallarına girdi Gaziantep'te de çocuklar su parkında oyun oynadı Türkiye'nin en sıcak kentlerinin başında gelen Şanlıurfa'da termometrelerin 45 dereceyi göstermesi üzerine, çocuklar yasağa aldırmadan süs havuzları ve sulama kanallarında serinlemeye çalıştı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Sulama kanalında serinlemeye çalışan vatandaşlar

Çocukların suda oynaması

Bir vatandaşın açıklaması

Şelale altında serinlemeye çalışan bir kişi Sıcaktan bunalan çocuklar süs havuzlarında serinledi

Türkiye'nin en sıcak kentlerinin başında gelen Şanlıurfa'da çocuklar, yasağa aldırmadan süs havuzlarına ve sulama kanallarına girdi

Gaziantep'te de çocuklar su parkında oyun oynadı

Türkiye'nin en sıcak kentlerinin başında gelen Şanlıurfa'da termometrelerin 45 dereceyi göstermesi üzerine, çocuklar yasağa aldırmadan süs havuzları ve sulama kanallarında serinlemeye çalıştı.

Son günlerde Şanlıurfa'da etkisini iyice artıran sıcak havalar nedeniyle sıcaktan bunalan çocuklar, belediyeye ait süs havuzlarında serinlerken kırsal bölgedeki çocuklar da sulama kanallarına girerek serinlemeye çalıştı.

Esnaftan bazılarının da çocuklarla birlikte elbiseleriyle süs havuzuna girerek serinlemeye çalıştığı görüldü.

Sıcaklık ve ramazan ayı dolayısıyla cadde ve sokaklar da neredeyse boşaldı.

Evlerinde klima bulunmayan vatandaşlar, park ve yolların orta refüjlerindeki ağaçların gölgesinde vakit geçirdi.

Gaziantep

Gaziantep'te 35 derece olarak ölçülen hava sıcaklığı nedeniyle çocuklar su oyun alanlarına ilgi gösterdi.

Son günlerde artan hava sıcaklıklarının 35 dereceye ulaştığı kentte, hava sıcaklığı, nem oranı nedeniyle yaklaşık 39 derece olarak hissedildi.

Hava sıcaklığı nedeniyle kentteki çoğu işlek caddede yoğunluğun az olması dikkati çekti. Vatandaşlar daha çok klimalı veya yeşil alanlarda vakit geçirmeyi tercih etti.

Bazı çocuklar ise Gaziantep Büyükşehir Belediyesince yaptırılan Fıstık Park'taki su oyun alanlarında vakit geçirerek serinleme imkanı buldu. Parktan geçen bazı vatandaşlar da çocukların eğlencelerine katıldı.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Şanlıurfa Gaziantep Türkiye Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title