Haberler

Sıcaklık Batı Bölgelerde Artacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Orta Karadeniz'in kıyı kesimi, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey kesimleri ile Osmaniye, Hatay'ın kıyı kesimleri ve Adana'nın iç kesimlerinin yükseklerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Orta Karadeniz'in kıyı kesimi, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey kesimleri ile Osmaniye, Hatay'ın kıyı kesimleri ve Adana'nın iç kesimlerinin yükseklerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerine kadar Ordu ve Giresun çevreleri ile Samsun'un doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı, Batı bölgelerde 3 ila 5 derece artacak.

Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeybatı, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; Kıyı Ege ile zamanla Orta Karadeniz kıyılarında ve yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice esecek.

-KUVVETLİ YAĞIŞ-

Yağışların Ordu ve Giresun çevreleri ile Samsun'un doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklenirken Meteoroloji, lokal dolu, sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kısa süreli fırtına gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu. (30)

ANKARA: Az bulutlu ve açık. (31)

İZMİR: Az bulutlu ve açık. (34)

ADANA: Parçalı bulutlu zamanla iç kesimleri çok bulutlu, bugün (Pazar) iç kesimlerinin yüksekleri kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (35)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık. (37)

SAMSUN: Parçalı yer yer çok bulutlu; bu akşam saatlerine kadar doğu kesimlerinde kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (30)

ERZURUM: Parçalı zamanla çok bulutlu; bugün (Pazar) öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (27)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık. (39)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu.

EGE: Az bulutlu ve açık zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu.

AKDENİZ: Az bulutlu, iç ve doğu kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, Osmaniye, Hatay'ın kıyı kesimleri ile Adana'nın iç kesimlerinin yüksekleri kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık zamanla doğusu parçalı bulutlu.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu olacak.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu; Orta Karadeniz kıyıları ile Doğu Karadeniz'in aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Samsun'un doğu ilçeleri, Ordu ve Giresun çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu; öğle saatlerinden sonra Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık.

Kaynak: ANKA / Güncel

Doğu Karadeniz Osmaniye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe)
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title