Haberler

Sıcak Havadan Bunalan Vatandaşlar Munzur ve Pülümür Çaylarına Akın Etti

Güncelleme:

Tunceli'de sıcak havadan bunalan vatandaşlar serinlemek için Pülümür ve Munzur çaylarına akın etti.

Tunceli'de etkili olan sıcak hava dolayısıyla vatandaşlar, akarsuların kıyısında ve piknik alanlarında yoğunluğa neden oldu. Kentte 35 derece civarında seyreden sıcak havadan bunalan vatandaşlar ile bayram tatilini kentte geçirenler, Munzur ve Pülümür çayları kenarına akın etti.

ELAZIĞDAN BAYRAM İÇİN GELDİLER

Piknik yapan vatandaşlardan Ozan Alatay, AA muhabirine, Elazığ'da yaşadığı ve Ramazan Bayramı'nı geçirmek üzere memleketi Tunceli'ye geldiğini belirterek, "Serinlemek için ailece gelebileceğimiz en güzel ortamlardan birisi Pülümür Çayı kenarı. Temiz ve doğal bir ortam" dedi.

ALMANYA'DAN DA GELEN VAR

Almanya 'dan tatil için Tunceli'ye geldiklerini belirten Yasemin Fadime Hedef ise kentin doğal güzelliklerine dikkati çekerek, doğanın korunması gerektiğini ifade etti.
Hedef, Tunceli'nin havasıyla, suyuyla, doğasıyla güzel bir kent olduğunu anlatarak, kentin, kendilerini bu topraklara çeken doğal bir yapısı olduğunu söyledi.

"DERSİM'İN DOĞASINA SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Bazı vatandaşların doğayı bilinçsizce kirlettiğini vurgulayan Hedef, " Dersim'in doğasına sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum. Sadece Dersim'i görmek için gelen sayılı insanlardan biriyiz. O nedenle bu doğanın bıraktığımız gibi kalmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.


Kaynak: AA / Güncel

Tunceli Elazığ Dersim Munzur Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

CAN DERSİMLİ:

BAKINCA HEPSİ ÇEVRECİ BİRDE ORAYA SEZONUN KAPANDIĞI EYLÜL AYINDA GİDİN İNSANOĞLUNUN AYAK BASTIĞI HER YER PİSLİK İÇİNDE NE GELİN NE DE KİRLETİN BÖYLE DOĞAYI KURU KALABALIK FESTİVALDEN SONRA SAVAŞTAN KAÇAR GİBİ GİDER DERSİM YİNE KALIR KÖRE TOPALA

2
0
yanıtYanıtla
ALI KAYAOGLU:

30 YILDIR ISFICREDEYIM BU YAZ ITALYADAY TATILE CIKTIM BAKINCA GOZLERIM DOLUYOR DERSIM HASRETIM OZLEMIMSIN GOZUMUN NURUSUN OLURCESINE SEVDALIYIM SAN DERSIMBIR GUN OLUM KAPIMA GELIRSE TOPRAGINDA BENI AGIRLA HIC BITMIYEN SEVDAMSIN DERSIM NE OLUR CEVRENIZI KIRLETMEYIN KAYALIKLARI OYUN TOPRAK TASIYIN AGAC DIKIN DOGAMIZA SAYIP CIKIN CIKINKI BIZ SEVDALILARIDA MUTLU EDIN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title