Haberler

Sıcak Hava Hayvanları da Etkiledi

Balıkesir'in Edremit ilçesinde sıcaklığın zaman zaman 48 dereceyi bulduğu çarşı meydanında hayvanlar havuzda serinliyor.

Faruk Serpil Parkı'nda bulunan havuzda serinleyen köpeklerin havuz sefası, hoş görüntülere sahne oldu. Bir hayvansever tarafından çekilen görüntülerde sıcaktan bunalan sokak köpeğinin süs havuzunda serinleme görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ancak sokak hayvanlarının havuz keyfi kısa sürdü. Hayvanların serinlemek için mesken tuttuğu Faruk Serpil Parkı'nda bulunan havuz şikayet üzerine CHP'li belediye tarafından kaldırıldı. Sıcaktan bunalan sokak hayvanlarının serinlemek için girdikleri havuzun kaldırılmasına tepki gösteren hayvanseverler, "Hayvanların canı yok mu? Biz biraz sıcaklayınca kaçacak serin mekan arıyoruz. Onların kaçacak bir yerleri kalmadı. Hayvanları sevmeyen insanları sevmez" dedi. Edremit'teki bir grup hayvanseverin, kaldırılan süs havuzunun tekrar yerine konması için imza kampanyası başlattıkları öğrenildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Edremit Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title