Haberler

Sıcak Hava Etkili Oluyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Denize giren insanlardan detay görüntüler, - Sahilden detay görüntüler, - Şezlonglarda güneşlenen insanların görüntüleri, Muğla'da sıcak hava etkili oluyor- Kent merkezi ve ilçelerinde 28 dereceyi bulan sıcaklık nedeniyle sahillerde yoğunluk oluştu Hava sıcaklığının 28 derece ölçüldüğü Muğla ve ilçelerinde yerli ve yabancı turistler, serinlemek için sahillere akın etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Denize giren insanlardan detay görüntüler, - Sahilden detay görüntüler, - Şezlonglarda güneşlenen insanların görüntüleri, Muğla'da sıcak hava etkili oluyor- Kent merkezi ve ilçelerinde 28 dereceyi bulan sıcaklık nedeniyle sahillerde yoğunluk oluştu Hava sıcaklığının 28 derece ölçüldüğü Muğla ve ilçelerinde yerli ve yabancı turistler, serinlemek için sahillere akın etti. Bodrum Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, ilçede hava sıcaklığının 28, deniz suyu sıcaklığının ise 25 derece ölçüldüğünü açıkladı.Sıcak hava nedeniyle serinlemenin yollarını arayan vatandaşlar, sahillerde yoğunluk oluşturdu. Tatilciler, özellikle Kumbahçe, Paşatarlası ve Gümbet sahillerine ilgi gösterdi. Sahile çocuklarıyla gelen bazı aileler de denize girerek serinlemeye çalıştı. Akyaka, Akçapınar, Çınar ve Turnalı sahillerinde de yoğunluğa neden olan tatilciler, güneşlendi ve kitap okudu. Bazıları, plajda top oynamayı tercih etti, bazıları da iskele ve kayaların üzerinden denize atladı. Bazı aileler de ormanlık alanda piknik yaptı.Yakın illerden günübirlik turlarla Akyaka'ya gelen yerli turistler, Gökova Körfezi'ne dökülen Kadın Azmağı Deresi'ne düzenlenen tekne turlarına katıldı. Bölgeye gelen ziyaretçilerin bir kısmı kanoya bindi, bazı ziyaretçiler de Akçapınar sahilinde rüzgar sörfü yaptı.Fethiye'nin Ölüdeniz sahilinde de deniz suyu sıcaklığı 30 derece ölçüldü. Tatilciler, Ölüdeniz'deki Belceğiz ve Kumburnu plajlarında denize girdi.Ortaca ilçesinin turistik Dalyan Mahallesi'nde de tatilciler, günübirlik tekne turlarıyla Dalyan Kanalı'nı gezme ve kaya mezarlarını görme fırsatı buldu. Tekneyle kanal gezisinin ardından İztuzu Plajı'na ulaşan tatilciler, şezlonglarda güneşlendi ve denize girdi.

Kaynak: AA / Güncel

Ölüdeniz Akyaka Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title