Haberler

Sıcak Asfalt İçin Kurban Kesildi

Güncelleme:

Ardahan Belediyesi tarafından yapılan yol yapım çalışmaları için kurban kesildi.

Ardahan Belediyesi tarafından yapılan yol yapım çalışmaları için kurban kesildi.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, yol yapım çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek, mahallelerde ve ara sokaklarda, sathi kaplama, serme-sıkıştırma, kaldırım onarımları ve asfalt hazırlama gibi çalışmalar ekiplerimiz tarafından devam ederken, Sıcak asfalt çalışmasının da iki gündür şehir merkezinde devam ettiğini dile getirdi.

Köksoy 'sıcak asfaltın belediyemizin önüne döküldüğünde kurban keseceğiz' dileğinde bulunması nedeniyle ve bugün sıcak asfaltın belediyenin önüne dökülmesiyle birlikte Ardahan Belediyesi önünde kurban kesildiğini ifade etti.

Ardahan Eski Devlet hastanesinin önünden başlayan sıcak asfalt çalışmaları Kongre Caddesi, Atatürk Caddesi, İnönü Caddesinden geçerek Merkez Camii'nin önüne kadar ulaştı.

Başkan Köksoy, Belediyenin önünde kurban kesilirken yaptığı konuşmada, "Hükümetimiz döneminde, Ardahan'ın tarihinde görülmemiş hizmetler ve Ardahan için çok çok önemli olan altyapı ve üstyapı çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu süreçte, bir niyetimiz-adağımız vardı. 'Sıcak asfalt belediyemizin önüne döküldüğünde kurbanımızı keseceğiz demiştik. Bugün bu vesileyle kurbanımızı kesiyoruz. Gördüğünüz gibi sıcak asfalt çalışmaları belediyemizin önünden Merkez Cami'ye doğru devam ediyor. Bugün adağımızı keserek, yerine getirdik. Allah bu çalışmalarda bizi mahcup etmesin." dedi.

Vatandaşlar da Belediye hizmetlerinden memnuniyetini duyduklarını dile getirerek, "Bu hizmetleri bize getiren, layık gören Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz, hizmetlerin devamını diliyoruz." dediler. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ardahan Belediyesi Faruk Köksoy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title