Haberler

Sibel Kekilli: Türkler Beni Sevmez

Güncelleme:

Ünlü oyuncu, veda ettiği Game of Thrones dizisinin senaristi ile katıldığı programda, "Türk insanı beni sevmiyor çünkü oynadığım karakterler onları kötülüyor" dedi.

Sibel Kekilli, 4. sezonunda veda ettiği "Game of Thrones" dizisinin senaristi George R. R. Martin ile Meksika'da buluştu. İkili, Arte kanalı için çekim yaptı.

"ÇOĞU TÜRK BENİ SEVMEZ"

Ünlü oyuncu programda, "Türk müziğini, yemeklerini ve kültürünü seviyorum. Çoğu Türk insanı ise beni sevmiyor. Çünkü 'Duvara Karşı' ve 'Ayrılık'ta canlandırdığım karakterler Türkleri kötü gösteriyordu" dedi.

"KONSOLOS TOPLANTIYI TERK ETTİ"

Sibel Kekilli"Kadına şiddete hayır demek için Terres de Femmes gibi organizasyonlarla çalışıyorum. Katıldığım bir konferansta, 'Şiddet İslam kültüründe vardır' dediğim için Türkiye'nin Berlin Başkonsolosu toplantıyı terk etti" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Game of Thrones Sibel Kekilli Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (384)

sadece HDPmobilWeb@haberler.com:

Keşke bütün Türkler senin gibi olsa Sibel

10
123
yanıtYanıtla
siirtMobil-ANDROID:

kurtlerin tek sewdigi turk sensin sibel

82
16
yanıtYanıtla
dudley:

sen türk halkının kültürünü ahlakını kaldıramayacak rollerde yer aldın. . tabi ki seni sevmiyoruz. .

65
19
yanıtYanıtla
Deli CevatmobilWeb@haberler.com:

Ne oldugunu kendin zaten Tarif etmissin

75
5
yanıtYanıtla
dedeMobil-ANDROID:

Tamam bir mhp li kadına benziyor

11
63
yanıtYanıtla
desertmobilWeb@haberler.com:

Utanmaz

25
47
yanıtYanıtla
y.ovamobilWeb@haberler.com:

tam turk kadini :

8
59
yanıtYanıtla
cCc MHP cCc:

Sibel Kekili aslen kürt bir ailenin kızı

24
41
yanıtYanıtla
KEKİLLİ AŞKI:

SİBEL KEKİLLİ DÜNYADAKİ EN MEŞHUR TÜRK. BÜTÜN GENÇLER BİLİR.

22
41
yanıtYanıtla
admin:

sen asla türk milletini temsil edemezsin

54
7
yanıtYanıtla
Tüm 384 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title