Haberler

Sibel Can, Haftalık 500 Bin TL'yi Çocukları İçin Kabul Etmemiş

Güncelleme:

Esra Erol'un FOX TV'den ayrılmasından sonra kanal yönetimi Sibel Can'a teklif götürmüştü. Ancak Can, hafta içi her gün yayın şekli yoğun bir program diyerek teklifi reddetmiş.

Esra Erol'un başka bir kanala transfer olması sonrası Fox yöneticileri yeni sunucu olarak Sibel Can'a teklif götürdü. Erol'a verilen haftalık 500 bin liranın aynısı teklif edilen Can, bu astronomik rakama rağmen teklife hayır dedi.

"NE OLURSA OLSUN AİLEM ÖNCE GELİR"

En son "Sesi Çok Güzel" programında jüri olarak kamera karşısına geçen şarkıcı, teklifi reddetme sebebini şu sözlerle açıkladı: "3 çocuğum da farklı ülkelerde okuyor. Ben de konserlerden fırsat bulduğumun an onlarla zaman geçirmeyi seviyorum. Hafta içi her gün canlı yayın şeklindeki yoğun bir program, benim yaşam tarzıma uymuyor. Ücret ne olursa olsun ailem, çocuklarım her şeyden önce gelir."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Esra Erol Sibel Can Fox Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (31)

((Mobil-IOS:

Biz boşuna okumuşuz yazıklar olsun:((

21
0
yanıtYanıtla
LEYLA BİLDİK:

Bence Sibel Canın bu programı sunmaması isabet olmuş böyle programları sunması için bilgi ve kültürü yetersiz kalır bu programı sunacak en iyi isim Zuhal Topal.

14
4
yanıtYanıtla
SevdamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yalan yaa inanmayın.Böyle bir teklifi hiçkimse reddedemez. Millet meteliğe kurşun atıyor. Nerde adamlarda o kadar para.

5
6
yanıtYanıtla
fatoşmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Benim annem ayda 1000tl ye çalisiyo

10
0
yanıtYanıtla
fatoşmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Benim annem ayda 1000 tl maaşa gece gündüz çalışıyor evde yine yiyecek bir lokma ekmek yok arti eve çocuklarA ben bakiyorum.gece evi bekliyorum sabah yine ise gidiyom bir kiyafet alamiyom sibel can haftalik 500 milyari reddediyor sirf çocukları için valla artik insan olmadigimi dusunuyorum

10
0
yanıtYanıtla
dega:

ufak atında herkez yesin o almıyacak haaaa

6
2
yanıtYanıtla
Kemalettin yıldızMobil-IOS:

Helal sana sibel işte gerçek kahraman keşke herkes sizin gibi olabılse insan dedıgın degerlerını bılmeli hanı bazı akılsızlar der ya herşeyın bir bedeli vardır dıye senın yaptıgın bu davranış onlara kapak olsun sevgi ve saygılarımla sibel hanım

5
2
yanıtYanıtla
erdem demir kayseri:

haram para bunlar

6
1
yanıtYanıtla
bahar:

SEVİYORUM SENİ SİBELİM MAVİ KELEBEGİM BENİM O SESİNE KURBANIM BEN . . . BU CAMİADA SANATCI GECİNEN PAÇOZLAR SANA KURBAN OLA MAVİŞİMMMM.

4
2
yanıtYanıtla
koyun köpeğine benzeyen cins koyun coki:

paraya doymuş 47 yaşında bir kadın. . sibel can. .

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title