Haberler

Sibel Can, Günlüğü 22 Bin Liraya Tekne Kiraladı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı yaz tatili için kesenin ağzını açtı. Bodrum'un en lüks teknesi Gora'yı günlüğü 22 bin liraya kiralayıp denizlere açıldı.

“Galata” adlı albümüyle müzik dünyasında ses getiren Sibel Can, geçtiğimiz ay da Magnum Altın Kelebek Ödül Töreni’nde fantezi dalında ‘en iyi kadın solist’ ödülünü aldı. Bu başarıların ardından kendini tatille ödüllendirmek isteyen Can, kesenin ağzını açtı. 5 günlüğüne kiraladı.

BODRUMUN EN LÜKS TEKNESİNİ KİRALADI

Bodrum’un en lüks teknesi Gora’yı 5 günlüğüne kiraladı. Günlük kirası 22 bin lira olan, bu nedenle daha çok Arap turistlerin tercih ettiği tekneyle denize açılan Can, rotasını ise Yunan adalarına çevirdi.

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500

Yorumlar (11)

genc osmanlı:

Helal parayı bu kadar kolay harcamak mümkün değil!

31
1
yanıtYanıtla
mekan71:

memleketi yediler..doymadılar..

19
1
yanıtYanıtla
Atilla Cenk:

haber dogruysa Vergi daiersine görev dütü demektir bu kadar para harciyanin geliri vergiside ulura LÜKS OLMASI GEREKIR

20
0
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜ DERSİMLİ:

KİM DEMİŞ PARAYLA SAADET OLMAZ AHA DA MİS GİBİ OLUYOR. İKTİDAR YANAŞMASI ÇILGIN SİBEL ESKİ GÜNLERİNİ ÖZLÜYORUZ.

10
5
yanıtYanıtla
FETFACI:

o yatın en fazla günlügü 8 bin tl

11
0
yanıtYanıtla
LEBLEBİ ÇEREZ PARASI:

5-10 DAKİKALIK REKLAM ÇEKİMLERİYLE HERBİRİNDEN BİRKAÇ MİLYON DOLAR VEYA EURO KAZANAN MEDYATİK ÜNLÜLERE GÜNLÜK KİRASI 22 000 TL OLAN TEKNEYİ TÜM YAZ TUTSA NE YAZAR. LEBLEBİ, ÇEREZ PARASI ONLAR İÇİN O MİKTARLAR.

6
0
yanıtYanıtla
EZİKLEŞ Kİ REKLAM GELİRİ ARTSIN:

Halkın birçoğu eziklikle bu medyatik ünlülere özenip onların yaptığı reklamlarla alış veriş yaptığı sürece bu ülkede 1000 e yakın açıkgöz medyatik ünlü servetler kazanacak yalılarda villalarda oturacak mülk koleksiyonlar yapacak yatı uçağı helikopteri olacak ezikler de daha ezikleşip onlara daha çok özenip daha reklam etkisine maruz kalacaksınız onlar da reklamdan kazançlarını daha çoğaltacaklar.

5
0
yanıtYanıtla
Aksakal:

Kolay para, kolay harcanir..

4
0
yanıtYanıtla
bbb:

Kolay para, kolay harcanir. Zor para, zor harcanır...

2
0
yanıtYanıtla
abc:

Yükselişi hızlı olanın düşüşüde hızlı olur...

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title