Haberler

Shrek Müzikali'nde İzleyiciyi Bekleyen 5 Büyük Sürpriz

Güncelleme:

Zorlu PSM'den başlayan, Broadway'in dev prodüksiyonu, SHREK Müzikali 7 Şubat'a kadar, 7'den 70'e izleyicileriyle buluşmaya devam edecek.

Broadway'in en renkli yapımlarından birini İstanbul'da izlemek için son günler...

Peki, sanatseverleri ve çocuklarıyla birlikte gösteriye gidenleri neler bekliyor?

1 Animasyon filmi sahnede adeta canlanıyor

Hikayesi ve sözleri David Lindsay-Abaire tarafından kaleme alınan; müziği Jeanine Tesori'e ait SHREK MÜZİKALİ, DreamWorks Theatricals, Broadway Entertainment Group FZ LLC ve NETworks Presentations, LLC'nin orijinal prodüksiyonuyla 7 Şubat'a kadar Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde sahneleniyor.

2 Ödül sahibi kostüm tasarımları büyülüyor

"En İyi Kostüm" dalında Tony Ödülü sahibi olan müzikal, sinemadan Broadway'e başarılı uyarlamasıyla eleştirmenlerden tam not alıyor.

3 Broadway'den sonra uluslararası turnenin ilk durağı İstanbul seçildi

The Times, The Independent ve Sunday Telegraph gibi dünyanın önde gelen yayınlarından büyük övgü alan ve İlk defa uluslararası turneye çıkan Shrek Müzikali, 10 konteynerlik bir prodüksiyonla ve 60 kişilik kadro ile Türkiye'ye geldi.

4 Tanıdık, sıcak bir hikayeyi ailenizle, kahkahalar eşliğinde izleyebilirsiniz

Oscar ödüllü DreamWorks animasyon filmini temel alan canlı bir adaptasyon olan SHREK MÜZİKALİ'nde, altüst olmuş uzak bir diyarda, yakışıklı bir prensten ziyade çirkin bir dev, yaşam enerjisiyle dolu bir prensesi kurtarmaya çalışıyor. Bu maceraya bir de susmak bilmeyen bir eşek, asabi bir kötü adam, huysuz bir kurabiye ve bir düzineden fazla absürd masal kahramanı ekleniyor; böylelikle "gerçek bir kahraman"a ihtiyaç duyulan bir karmaşa ortaya çıkıyor! Neyse ki ellerinde böyle bir kahraman var. Adı da SHREK ve bu ülke aslında ona aşina… Sinema versiyonunda ünlü komedyen Mike Myers tarafından seslendirilen SHREK karakteri, ülkemizde de Okan Bayülgen'in sesinden izleyiciyle buluşmuştu.

5 Özellikle gospel ve koronun ön planda olduğu muhteşem şarkılar dinleyeceksiniz

Başrolleri oynayan Kyle Timson ve Lindsay Estelle'in yanı sıra tüm ekibin sahnede bir arada söylediği şarkılar, hem hikayeyi tamamlıyor, hem de izleyicilerin de gösteriye daha çok dahil olmasını sağlıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Jeanine Tesori İstanbul Shrek Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title