Haberler

    Shrek Karlar Ülkesinde

    Shrek Karlar Ülkesinde, nisan ayında sizlerle buluşuyor.

    Shrek Karlar Ülkesinde, nisan ayında sizlerle buluşuyor.

    Karısı Fiona ve eşeği ile Fiona'nın ailesine ziyarete giden Shrek'in kaybolması ile kendisini Karlar Ülkesi'nde bulması ile başlayan bir maceradır. Karlar ülkesinde, yolunda gitmeyen bir şeyler vardır. Yazın ortasında havalar çok soğumuş ve her yer karlar altında kalmıştır. Ülkedeki tüm bilginler bu durumun nedenlerini araştırmakta fakat doğanın doğal dengesinin neden bu kadar bozulduğunu henüz bulamamışlardır. Shrek farkında olmadan bunun nedenini öğrenir ve macera başlar.

    Kendi ülkesinde 9 kardeşten biri olan Prens Hans, ülkesinde Kral olamayacağı için, Kraliçe Elsa'nın ülkesine gelip denizleri pet şişe ve atıklar ile doldurur, ağaçları keser, doğayı çöp ile doldurarak tahrip eder ve doğanın tüm dengesini altüst eder. Amacı ülkeyi zor durumda bırakıp, kral olmaktır fakat işler hiçte planladığı gibi gitmez. Oyun boyunca danslar ve müzikleri ile muhteşem bir görsel şölene sahip olan eser, Prens Hans'ın iyi bir insan olabilmesi ve doğaya neden kötülükler yapmaması gerektiğini anlatır. İnteraktif olan oyun...

    -Ağaçların faydaları

    -Çevrenin temiz tutulmasının önemi

    -Nezaket kuralları

    -Süt içmenin faydaları gibi mesajlar ile dolu olup, pedagoglarımızın belirlediği ve tavsiye ettiği süre olan, 45 – 50 dakika arasındadır. Milli Eğitim Müdürlüklerinin "Değerler Sistemi Programı" na uygun olarak yazılmış ve sahnelenmiştir.

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Esenyurt

    Mekan : Torium AVM

    Mekan Adresi : Turgut Özal Mahallesi, E-5 yolu Üzeri, 34513 Haramidere

    Başlangıç Saati : 23.04.2017 12: 00: 00

    Bitiş Saati : 23.04.2017 16: 30: 00

    Kategori : Shrek Karlar Ülkesinde

    Tür : Sahne Sanatları

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Shrek Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title