Haberler

Shell Kemerburgaz’a Modern Bir İstasyon Kazandırdı

Akaryakıt Sektörünün Lideri Shell, İstanbul'un Cazibe Merkezi Kemerburgaz'da Yeni İstasyonunu Hizmete Sundu.

Müşterilerinin ihtiyaç duyduğu her noktada var olmaya özen gösteren Shell, İstanbul'un hızla büyüyen cazibe merkezlerinden biri olan Kemerburgaz'da açtığı istasyonla ürün ve hizmet ağına modern bir halka daha ekledi. 23 Kasım Salı günü düzenlenen renkli bir açılış töreniyle Shell kalitesini tüketicilere sunmaya başlayan Kemerburgaz Göktürk istasyonu; modern altyapısı, zengin ürün ve hizmet seçenekleriyle fark yaratıyor.

Akaryakıt sektörünün lider markası Shell, zengin bayi ağına yeni ve modern istasyonlar eklemeye devam ediyor. İstanbul'un son dönemde hızla büyüyen ve zenginleşen semtlerinden biri olan Kemerburgaz'da açılan Shell Göktürk istasyonu, Shell kalitesini tüketicilerle buluşturan son adres oldu.

Göktürk Köyü'ndeki renkli açılış törenine Shell & Turcas Perakende Satış ve Operasyon Müdürü Haldun Güvenir'in yanı sıra, uzun yıllar akaryakıt sektöründe işletmeci olarak faaliyet gösteren istasyon sahibi Oğuz Yapar'da katıldı. Açılışı gerçekleştirilen istasyonda toplamda 24 tabancalı 3 akaryakıt pompası ile Shell Fuel Save Kurşunsuz 95, Shell V-Power Diesel GTL teknolojisi, Shell V-Power Diesel ve markette otomotiv madeni yağ satışı yapılacak. İstasyonda ayrıca elle yıkama hizmeti de verilecek.

Shell Türkiye Ülke Başkanı Ahmet Erdem, Türkiye Cumhuriyeti'nin en eski yatırımlarından biri olan ve bugün çok geniş bir hizmet ağına dönüşen Shell'in istasyon zincirine bir halka daha eklemenin gururunu yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:

"Shell'in başarısında bayilerinin kusursuz ve özverili desteklerinin payı çok büyüktür. Müşterilerimizin ihtiyaç ve taleplerini öngörerek, en doğru noktalarda var olmayı önemsiyoruz. İstanbul'un önemi hızla artan semtlerinden Kemerburgaz'da açılan yeni Shell istasyonumuz, bu ilkemizin doğal bir sonucu. Hizmete giren yeni istasyonumuzla, Shell kalitesini müşterilerimize ulaştıracağımız bir platformu daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Akaryakıt sektörünün deneyimli isimlerinden Oğuz Yapar'a da verimli işbirliğimiz adına teşekkürlerimi sunarım."

Güvenir açılışta yaptığı konuşmada, Shell kalitesini tüketiciyle buluşturacak yeni bir istasyonu daha hizmete sunmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, Kemerburgaz'ın hızla büyüyen ve zenginleşen yapısı nedeniyle önemli bir ihtiyaca cevap vereceklerini söyledi. Türkiye'nin en eski yatırımlarından biri olan Shell'in, sürekli yenilenerek gelişen hizmet ve ürün kalitesini, büyüyen bayi ağıyla çok daha geniş bir tüketici kitlesine ulaştırdıklarını söyleyen Güvenir, "Tüketicinin bize ihtiyaç duyduğu her noktada, kusursuz bir hizmet ve ürün anlayışıyla var olmaya özen gösteriyoruz. Kemerburgaz Göktürk istasyonumuz, modern altyapısı ve zengin ürün seçenekleriyle, bölgede hızla artan nüfus ve kaliteli hizmet beklentisine yanıt verecek" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title