Haberler

Shakira, Facebook'ta En Fazla Beğeni Alan Sanatçı Oldu

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Shakira, Facebook'ta 100 milyon beğeniye ulaşarak şimdiye kadar en fazla beğeniyi alan ünlü oldu.

Facebook’taki en popüler isim olan Shakira, 100 milyon beğeniye ulaşarak Facebook’ta şimdiye kadar en fazla beğeniyi alan ünlü oldu. Shakira, bunu kutlamak için sayfasında hayranlarına teşekkür ettiği bir video yayınladı.

FACEBOOK'TA EN POPÜLER SHAKİRA OLDU

Shakira, global bir kitleye hitap etmesi, otantik paylaşımları (hem kişisel, hem de müzikle ilgili), hayranları ile iletişim kurması ile 100 milyon beğeniye ulaşarak Facabook popülerliğini en yüksek seviyeye taşıdı.

"GERÇEK DİYALOG KURABİLİYORUZ"

Shakira, bu kilometre taşı hakkında şunları söyledi: “Bu kilometre taşına ulaştığım için onur duyuyorum çünkü tamamen dünyanın dört bir yanındaki hayranlarımla iletişim kurmama yönelik bir gelişme. Sosyal medya, özellikle de Facebook bana ve diğer sanatçılara sahne ve izleyiciler arasındaki boşluğun kapatılması konusunda yardımcı oluyor. Hem sanatçılar, hem de hayranların birbirleriyle düşüncelerini, başarılarını, fotoğraf ve videolarla hayatlarındaki önemli anlarını paylaşabildiği bir sohbet başlatabiliyor, gerçek, devam eden bir diyalog kurabiliyoruz.”

İlgili Haberler

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Facebook Shakira Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

fatma aydın:

yuppiiii

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title