Haberler

Shakhtar'dan Fenerbahçe'ye Doping Tepkisi

Güncelleme:

Dopingli olduğu iddia edilen Fred'i oynattığı için Shakhtar Donetsk'i UEFA'ya şikayet eden Fenerbahçe'ye, Ukrayna kulübünden çok sert bir yanıt geldi.

Fenerbahçe Kulübü, Shakhtar Donetsk oyuncusu Fred ile ilgili UEFA Kontrol Etik ve Disiplin Kurulu'na yaptıkları başvurunun UEFA tarafından gündeme alındığını açıklarken sarı lacivertlilere cevap gecikmedi. UEFA'ya yapılan itirazı yorumlayan Shakhtar'ın CEO'su Sergei Palkin, sarı lacivertlilere sert eleştiride bulundu.

"ZAMANSIZ VE SPORTMENLİKTEN UZAK"

Sporx'in haberine göre Palkin açıklamasında, "Şu anda kulüpte konuyla ilgili resmi bir belge yok. Resmi olmayan kaynaklardan, oyuncunun temsilcileri aracılığıyla A numunesinin pozitif çıktığını biliyoruz. WADA'dan sonuçları bekliyoruz. Eğer B numunesinden bu yönde bir sonuç çıkarsa, oyuncunun yapmış olduğu ihlalden konuşabiliriz. Fenerbahçe'nin yaptığı itiraza gelecek olursak, bence Fenerbahçe zamansız ve sportmenlik ruhundan uzak bir tavır sergiledi." dedi.

LUCESCU 'UMARIM İKİNCİ TESTİ GEÇER' DEMİŞTİ

Teknik direktör Mircea Lucescu maç sonrası, "Komplike bir şey yok. Bize Fred'in oynamaması tavsiyesinde de bulunmuşlardı. Bu, gayri resmi bir tavsiyeydi. Bu bir testti. Onunla ilgili resmi bir karar mevcut. Muhtemelen doktorun sorumlu tutulması gerekiyor. 13 kilometre koşan bir futbolcunun herhangi bir ilaca ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Umarım ikinci testi geçer." şeklinde konuşmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Frederico Chaves Guedes Shakhtar Donetsk Ukrayna Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

xxxx:

Rakinini elemek istiyorsan onu tahrik etmicen....shakhtar feneri rovans macinda gol manyagi yapacaktir...

9
21
yanıtYanıtla
yorumcu:

f7spor sportmenlikle ne işi olur adamlar tescilli şikeci

8
13
yanıtYanıtla
aydin arslanrMobil-ANDROID:

mutlaka doping ilacini gizlice fenerliler karistirmistir yemeklerine sam seytanlarinin yapmiyacsgi hic bi sey yoktut

6
8
yanıtYanıtla
BJK:

SANADA BİRŞEY YAPMASINLAR KOLLA ARKANIDA

yanıt5
yanıt1
bozo:

ya luce hala fb yi tanımadınmı onlar için her yol mübah sahada eleyemezse azizin oyunları başlar hakem odası basar vb, bırakın bu bedavacılığıda işinize bakın ağlama duvarı değil şampiyonlar ligi orası

8
6
yanıtYanıtla
KADIKÖY CUMHURİYETİ:

ULAN AZİZİN ÇEYREĞİ KADAR KAFASI ÇALIŞIYORMU SİZİN YÖNETİCİLERİN GS RECEBİNKİNİ YALADI STAT SAHİBİ OLMAK İÇİN BJK PERİŞAN OLDU STAT YAPMAK İÇİN HALEN KONUŞUYORSUNUZ.

yanıt2
yanıt0
FENER AZİZİN ÇİFTLİĞİ:

Paralel ''fener cumhuriyeti'' nden sonra bir de Kadıköy cumhuriyeti safsatası çıkarmış, Türkiye düşmanları. . Türkiye''de bir cumhuriyet vardır, o da sonsuza dek yaşayacak olan ''TÜRKİYE CUMHURİYETİ''. İki de bir çakma ve paralel cumhuriyetlerle insanlar arasına nifak sokmayın. Sizin tescilli ve şikeci FENERBAHÇE olduğunuzu cümle alem biliyor. .

yanıt1
yanıt2
Ke-MALMobil-IOS:

Doping varsa sportmence şikayet edince ayıp. Hangisi yanlış sizce

10
4
yanıtYanıtla
saktarsıkıştı:

yapma be burdaki yandaşlarında yorum yapmış, donetskcinconlular sizi

7
1
yanıtYanıtla
enteresan:

dopınglı fred cıkmıs shaktarın en ıyısı bence alex di yanlıs adamı yıkalamıslar :DD

1
5
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title