Haberler

Sgk Koordine İl Müdürleri Toplantısı

Sakarya'da Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Koordine İl Müdürleri Toplantısı yapıldı.

Sakarya'da Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Koordine İl Müdürleri Toplantısı yapıldı.

Sapanca ilçesindeki bir restoranda düzenlenen toplantıda bir araya gelen SGK İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli İl Müdürleri, yapılan çalışmaları değerlendirdi.

SGK Sakarya İl Müdürü Nurten Canbasoğlu, burada yaptığı açıklamada, iki ayda bir bu bulaşmaları yaptıklarını söyledi.

Toplantıda illerde karşılaşılan sorunların konuşulduğunu belirten Canbasoğlu, "İl Koordinatör Başkanımız Sayın Murat Bey Ankara'daki taze bilgileri bize aktarıyor. Uygulamadaki birlikte beraberlik sağlıyoruz. Yeni iyileşmeler, arzulananlar, teklifler, bireysel öneriler, tartışılmakta ve bu Ankara'ya arz edilmekte. Tabi ki bu bir kurumun yenileşmesi için çok önemli bur konu. Bu toplantı hem il müdürlerimiz için bir moral motivasyon olur hem de kaynaşma olur diye düşündük. Performans hedeflerimizi Marmara ekibi olarak tutturduk. Çok iyi bir konumdayız, maaş bağlama gün sayımız iyi, hedeflerimizi tutturuyoruz, çok büyük bir mutluluğumuz var." diye konuştu.

Toplantıya SGK İstanbul İl Müdürü Murat Göktaş, SGK Sakarya İl Müdürü Nurten Canbasoğlu, SGK Kocaeli İl Müdürü Nurettin Acar, SGK Kocaeli İl Müdürü Nurettin Acar, SGK Edirne İl Müdürü Hayrettin Karbuz, SGK Tekirdağ İl Müdürü Fatma Derya Alan ve SGK Kırklareli İl Müdürü Tahsin Halcı katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu İstanbul Sakarya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title