Haberler

SGK İl Müdürü Kara, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Malatya'da aktif çalışan sigortalı sayısının, 158 bin olduğu belirtildi.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Malatya İl Müdürü Ayten Kara, gazetecilerle bir araya geldi.

Kara, SGK İl Müdürlüğünde düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, SGK çalışanlarına güzel bir çalışma ortamı sağlamak, vatandaşlara kolay, hızlı ve erişilebilir bir hizmet sunmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.

Vatandaşların sosyal güvenlik hakları konusunda bilgi sahibi olmaları için çalışacaklarını dile getiren Kara, şöyle konuştu:

"Gerek yazılı, gerek görsel basın yoluyla vatandaşlarımızı sosyal güvenlik hakları konusunda bilgilendireceğiz. Sağlık sigortası ve emeklilik konusunda, diğer hakları konusunda sürekli bilgilendirerek vatandaşlarımızın haklarından zamanında yararlanmaları için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu konuda da sizlerin desteğine ihtiyacımız olacak. Duyurularımızı sizlerin de vasıtasıyla zaman zaman yapacağız. Güzel çalışmalarımızı bundan sonra da göreceğinize inanıyorum."

Kara, 800 bine yakın kişinin yaşadığı Malatya'da geçen aralık ayı rakamlarına göre aktif çalışan sigortalı sayısının 158 bin olduğunu kaydetti. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Sosyal Güvenlik Kurumu Ayten Kara Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title