Haberler

Sgk İl Müdürü Fayındırlı'ya Veda Yemeği

Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) tarafından Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Feyzullah Bayındırlı’nın tayini çıkması nedeniyle bir veda yemeği verildi.

Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) tarafından Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Feyzullah Bayındırlı'nın tayini çıkması nedeniyle bir veda yemeği verildi.

Aykanat Kale Restoran'da gerçekleştirilen veda yemeğine KESOB Şevket Memiler ile tüm oda başkanları katıldı.

KESOB Şevket Memiler, yaptığı konuşmada SGK Kilis İl Müdürü Feyzullah Bayındırlı'nin görev yaptığı süre içerisinde sürekle esnafın yanında olduğunu ifade ederek, "Sayın Müdürümüz ile çok güzel diyaloglar içerisinde bulunduk. Tayının çıkması bizi üzdü ama Sayın Müdürümüzün kendi talibi ve terfi olduğu için üzüntümüz sevince dönüştü. Müdürümüzün Kilis ilçe iken bile çok büyük faydası olmuştur. Birçok emekli olan vatandaşımıza müdürümüz ve ekibi yardımcı olmuştur. Kilis esnafı olarak kendisine minnet ve şükran sunuyoruz" dedi.

SGK Kilis İl Müdürü Feyzullah Bayındırlı, görev süresi boyunca esnafın her zaman yanında olduklarını belirterek, "Ben Kilis ilçeyken de buraya çok gelirdim. O zaman Bağkur İl Müdürlüğü'nde görevliydim. Kilis benim için ikince vatanımdır. Toplumun bütün kesimleri ile iş birliği içerisinde çalıştık. Şu zamana kadar hiç kimseyle incinmedim. Son çıkan torba yasa ile kurum bünyesinde Sosyal Hizmet Uzmanlığı oluşturuldu. Ben de Sosyal Hizmet Uzmanı olmak için Bakanlıktan talipte bulundum. Bakanlıkta uygun görmesi üzerine Ankara'ya tayinim çıktı. Herkese görev sürem boyunca bana gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

KESOB Şevket Memiler tarafından SGK Kilis İl Müdürü Feyzullah Bayındırlı'ya plaket takdim edildi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sosyal Güvenlik Kurumu Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title