Haberler

Sgk İl Müdürü Deniz, Hizmet Binası İnşaatını İncelendi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Nejat Deniz, Sarıkaya ilçesinde yapımı devam eden hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Nejat Deniz, Sarıkaya ilçesinde yapımı devam eden hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Deniz, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, SGK hizmet binasının hızla yükseldiğini ve yakın bir zamanda da faaliyete geçeceğini ifade etti.

Vatandaşların bu binadan çok güzel ve rahat bir şekilde hizmet alacaklarını dile getiren Deniz, şunları kaydetti:

"Sigortalılarımıza, iş verenlerimize en güzel şekilde hizmet sunmak adına kendi mülkiyetimiz olan bu merkezimizin inşallah 2015 yılı içerisinde açılmasıyla onları çok daha güzel bir ortama kavuşturacağız. Çok daha güzel de bir hizmet sunmayı amaçlamaktayız. 2 bin 750 metrekare arsa üzerinde kurulmuş binamız. Üç kat üzerinde inşa edilmiş. Modern bir arşiv odası, personelimizin yemek ive dinlenme ihtiyacını karşılayacak yemekhanesi, mescidi, abdesthanesi, vatandaşlarımızın giriş katta bekleyebileceği bir alan, sigortalılarımıza ve vatandaşlarımıza doğrudan hizmet veren halkla ilişkiler birimimiz, üst katta ise idari birimimiz ve diğer servislerden müteşekkil olmak üzere üç katlı bir binaya sahibiz."

Binanın üst düzey güvenlik seviyesine  sahip olduğunu belirten Deniz, yangın sensörü, kamera ile yönlendirme ve takip sistemi, hareket sensörleri, hırsızlığa karşı koruma sisteminin mevcut olduğunu sözlerine ekledi.

Kaymakam Yasin Özcan da yapılan binanın ilçeye yakışır ve çok güzel olduğunu belirtti.

Kaynak: AA / Yerel

Sosyal Güvenlik Kurumu Sarıkaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title