Haberler

Sgk'dan Yüksek Pirime ve İstihdam Sağlayan Firmalara Plaket

Sosyal Güvenlik Haftası nedeni ile düzenli ve en yüksek prim ödeyenler ile istihdam sağlayan işverenlere teşekkür plaketi verildi.

Sosyal Güvenlik'Kurumu

(SGK) Düzce İl Müdürlüğü tarafından,

Sosyal Güvenlik Haftası nedeni ile düzenli ve en yüksek prim ödeyenler ile istihdam sağlayan işverenlere teşekkür plaketi verildi.

SGK İl Müdürlüğü "Sosyal Güvenlik Haftası" dolayısıyla resepsiyon düzenlendi. Kurum çalışmalarının anlatıldığı programda konuşan SGK'Düzce İl Müdürü Nurten Canbasoğlu, "Düzce'de 2006-2008'de SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı birleşerek tek çatı altında hizmet vermeye başladı. Dördüncüsünü kutladığımız Sosyal Güvenlik'Haftasında çocuklara sosyal güvenlik bilincinin verilmesini amaçladık. Çocuklarımıza Sosyal Güvenlik Bilincinin oluşturulması hakkında eğitimler verdik" dedi.

Çalışmaları hakkında bilgiler veren Canbasoğlu "Sağlık alanında yakınmalardan kurtulacağız. 1 Temmuz'da web sayfamız faaliyete geçecek. SGK'nın en büyük açığı sağlık giderlerinde oluyor.?Bunun için avuç içi okumayı faaliyete geçireceğiz. İş kazaları bildirimleri bilgisayar ortamında yapılacak. Hizmet veri tabanı oluşturuyoruz. Elektronik arşiv projesi hazırlıyoruz. Bu arşiv sistemi oturduğunda kurumdaki memurun işi azalacak" diye konuştu.

Canbasoğlu ayrıca kayıt dışı istihdamda yaşanan olumsuzlukları da gidereceklerini belirtti.

Vali Yardımcısı İlhan Turgut, Sosyal Güvenlik alanında işbirliği içinde bulundukları kurum müdürü Nurten Canbasoğlu'nun çabalarını tebrik ettiğini belirtti. Türkiye'de son 5-6 yılda sosyal güvenlik reformu konusunda önemli mesafeler alındığını ifade ederek, "2006 yılında çıkarılan SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı birleştirilerek Sosyal Güvenlik çatısı oluşturuldu. Düzce'de önemli çalışmalar yapıldı.

SGK ve işveren işbirliğinde de önemli mesafeler kat edildi. Kayıt dışılık önlendiği takdirde çağdaş medeniyet seviyesinin üstüne yükselebiliriz. SGK Müdürü ve tüm çalışanlarına işbirliklerinden ötürü teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından en yüksek prim ödeyen Düzce'deki firma sahipleri ile çalışmaları ile kuruma destek olan basın mensuplarına plaket verildi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sosyal Güvenlik Kurumu Nurten Canbasoğlu Bağ Kur Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title