Haberler

Sezona Galibiyetle Başladılar

Güncelleme:

Gediz Muhipler Fatih Spor Kulübü Voleybol Takımı, Denizli D Tipi Kapalı Cezaevi Spor Kulübü Voleybol Takımı ile kendi evinde yaptığı yeni sezonun ilk maçını 3-1 kazandı.

Geçen sezonda Voleybol 3. Lige çıkan Gediz Muhipler Fatih Spor Kulübü Voleybol Takımı, Denizli D Tipi Kapalı Cezaevi Spor Kulübü Voleybol Takımı ile kendi evinde yaptığı yeni sezonun ilk maçını 3-1 kazandı.

Gediz Kapalı Spor Salonunda yapılan karşılaşmada ilk seti Denizli D Tipi Kapalı Cezaevi Spor Kulübü Voleybol Takımı aldı.

2-3 ve dördüncü setleri rahatlıkla lehine çevirmeyi başaran Gediz Muhipler Fatih Spor Kulübü Voleybol Takımı, Denizli D Tipi Kapalı Cezaevi Spor Kulübü Voleybol Takımını 3-1 yenerek Voleybol 3. Ligde de kendisinden söz ettirmeye başladı.

Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, Gediz Muhipler Fatih Spor Kulübü Başkanı Tuncay Turhan ve Voleybol Takımı Antrenörü Muhammed Keskin ve tüm Gedizli sporseverlerin coşkuyla izlediği maçta Gediz Muhipler Fatih Spor Kulübü Voleybol Takımı büyük tezahürat ve destek gördü.

Maç sonunda bir konuşma yapan Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Play-of müsabakalarında gösterdiği yüksek performansla spor camiasının gönlünde yer etmeyi başaran Muhipler Fatih Spor Kulübü Voleybol Takımının 3. Ligde de üstün başarılar sergileyeceğini kanıtladığını söyledi.

Gediz Muhipler Fatih Spor Kulübü Başkanı Tuncay Turhan ise, Kütahya bir ilke imza atarak takım sporlarında Gediz adını profesyonel lige yazdıran Muhipler Fatih Spor Kulübü'nün 3. Lig ilk maçında Denizli D Tipi Kapalı Cezaevi Spor Kulübü Voleybol Takımını 3-1 skorla yenerek 2. lige çıkma hedefinde çıtayı yükselttiğini ifade etti.

Bu sene Balkan Şampiyonasına katılarak ülkeyi temsil eden ve iyi bir derece getiren takımın Milli sporcularla göz kamaştırdığını belirten Muhipler Fatih Spor Kulübü Başkanı Tuncay Turhan, "Takımımız, aynı zamanda Beşiktaş Spor Kulübü'nde top oynayan Hakan-Volkan Göğtepe ikilisi ile yeni transferin adı oldu. Kaptan Berk Yurtseven, oyuncularımız Ali Örenç, Ramazan Kuvan, Furkan Tanağrı, Emre Akça, Halil Haner, Fatih Demirdağ gibi tecrübeli ekipten oluşan takımımız daha ilk maçta fileleri salladı. Kulübümüze destek veren büyüklerimize ve tüm spor gönüllülerine teşekkür ederim. Haftaya Gediz Belediyesi desteği ile Balıkesir'de Bigadiç Belediyesi takımı ile karşılaşacak kulübümüze başarılar diliyorum" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Denizli Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title