Haberler

Sezer: "Kaliteli Nesil, Kaliteli Eğitimle Mümkündür"

Eğitim-Bir-Sen Kozan İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen 2. Eğitim Çalışanları Buluşması gerçekleşti.

"15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Vefa" konulu düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında, dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verildiği etkinlikte konuşan Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer, "Ülkemiz zenginliklerle dolu bir ülkedir. Milletçe birlik olup eğitime gereken değeri ve önemi verdiğimiz takdirde başaramayacağımız iş yoktur. Buna yürekten inanıyorum. Bugün burada 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Vefa konulu yarışmada bir kez daha gördük ki, çocuklarımız ve genç nesil, milletimizin geleceğidir, umududur. Öğretmenlerimiz, çocuklarımızı yetiştirirken bu hassasiyeti gösteriyorlar. Geleceğin kaliteli bürokratları, kaliteli eğitimle mümkündür. Bu anlamlı etkinlikte emeği geçen ve bu buluşmaya katılan herkese, 15 Temmuz ile ilgili hassasiyet ve büyük gayret gösteren Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen üyelerine, Kozan İlçe Temsilcimiz Umut Gül ve yönetimine, en içten teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

Etkinliğe, AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Milli Eğitim Bakanlığı Daire Başkanı Faruk Sönmez, Kozan Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Kaplan, Eğitim-Bir-Sen Adana Şube yönetim kurulu üyeleri Bülent Olgun ve Mustafa Sarıgeçili ve Memur-Sen'e bağlı sendikaların ilçe başkanlarının yanı sıra çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı ise konuşmasında, "15 Temmuz milletimizin Cumhurbaşkanımızın ve hepimizin zaferiydi. Bugün bu etkinlikte o ruhu bir kez daha anımsadık ve yaşadık. Demokrasi şehitlerimizi rahmetle anıyorum. İnşallah ülkemiz çok daha başarılı olacak ve bu zor süreçleri atlatacaktır. Yeni anayasa ile birlikte daha olumlu gelişmeler yaşayacağız inşallah" dedi.

Yarışmanın kompozisyon dalında Fatih Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Sinem Çetin; şiir dalında Lütfiye Ali Şadi Çelik Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Talat Yaşarcan ve Resim dalında 100. Yıl İlkokulu 2. sınıf öğrencisi İdil Öztürk birinci oldu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim Bir Sen Mehmet Sezer Kozan Yerel Haberler

title