Haberler

Sezer İnanoğlu Her Yerde Aranıyor

Güncelleme:

Polis, ruhsatsız kaleşnikof ve uyuşturucu madde bulundurmak suçlarından 75 ay hapis cezası onanan Sezer İnanoğlu'nu her yerde aramaya başladı.

Polis, Türk sinemasının "Sezercik"i olarak tanınan Sezer İnanoğlu'nun peşine düştü. Yargıtay, İnanoğlu hakkında ruhsatsız kaleşnikof ve uyuşturucu madde bulundurmak suçlarından verilen 75 ay hapis cezasını onadı. İnanoğlu, her yerde aranmaya başlandı.

Sözcü'den Kamil Elibol'un haberine göre, Sezer İnanoğlu hakkında yakalama kararı verildi ve İstanbul polisi, geçtiğimiz aylarda yaşam terapisti Zeynep İnanoğlu ile üçüncü kez nikah masasına oturan Sezer İnanoğlu'nu aramaya başladı.

EVİNDEN SİLAH VE UYUŞTURUCU ÇIKMIŞTI

İstanbul Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, aldıkları bir ihbar üzerine 2007 yılında Sezer İnanoğlu'nun Beykoz'daki ev ile annesinin yaşadığı Bodrum'daki yazlığında arama yapmıştı. Aramalarda iki Kaleşnikof piyade tüfeği ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilmişti.

KORUMASINA ATTI

Evinde yakalanan ruhsatsız tüfek ve uyuşturucu nedeniyle aranırken İnanoğlu 24 Ocak 2007'de Fatih'te uygulama yapan Narkotik ekibiyle silahlı çatışmaya girmişti. Çatışma sonrası kaçan İnanoğlu Şile'de jandarma timlerince yakalanmıştı. İnanoğlu, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış ve 6 ay Bayrampaşa Cezaevi'nde yatmıştı.

Evinde bulunan silahlar ve uyuşturucu nedeniyle Beykoz 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanan İnanoğlu'nun davası 2013'de sonuçlandı. İnanoğlu, duruşmalarda iki tüfeğin koruması G.E.'ye ait olduğunu iddia etti.

Ancak, yerel mahkeme bu beyanları inandırıcı bulmayarak ruhsatsız silah ve uyuşturucu madde bulundurmak suçlarından İnanoğlu hakkında 75 ay hapis cezası verdi. Kaleşnikofların balistik incelemesinde bir suç kaydına rastlanılmadı.

TEMYİZ ETTİ AMA

İnanoğlu, hakkında verilen 75 aylık hapis cezasını temyiz etti. Dosyaya bakan Yargıtay 8. Ceza Dairesi, Beykoz 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nin kararını onadı. Onama kararı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı İnfaz Bürosu'na ulaştı. İnanoğlu 6 ay tutuklu kaldığı için infazıyla birlikte 3,5 ay daha cezaevinde yatacak.

Kaynak: Sözcü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sezer İnanoğlu Yargıtay Beykoz Sözcü Magazin Haberler

500

Yorumlar (16)

basiret:

Efendiler, düşünün ki ; seçim sonuçları ; AK Parti 36 , CHP 29 MHP 21 HDP 13 diğer 1. Bu durumda CHP ve HDP koalisyon hükümeti kurulacak. Düşünün memleketin halini. gerisini siz tasavvur edin. Terörle mücadele, Devlete kadrolu memur alımı, Ekenomi, faiz lobisi, Euro Dolar vs. Bütün bunların bedelini bu Millet ödeyebilir mi?AK Parti 13 yıllık uygulamalarında hatalı diye memleketi altın tepsi içinde HDP ye ve dolayısıyla PKK ya teslim mi edeceğiz?MHP nin tabanı ve tavanı koruyacak vatanı

8
19
yanıtYanıtla
aslan parçası:

filiz akın hanım kadın nasıl böyle saldı oğlunu. . 70 lerdeki aşırı şöhret sonrasında gelen ilgisizlik bunalım sebebi olmalı

5
11
yanıtYanıtla
ayf:

hep filmlerden etkilendi bu velet

12
0
yanıtYanıtla
ANA AFACANA:

BU KÜÇÜKKENDE YARAMAZDI. BEN BUNUN ÇOCUKKLUĞUNU BİLİRİM

11
1
yanıtYanıtla
VURUNNNNN:

KİMSEYE ACIMAYIN

10
0
yanıtYanıtla
Adammın dibi konuşuyorMobil-IOS:

Olum nolmuşlan bu Ada'ma

8
1
yanıtYanıtla
YEŞİL GİRESUNLU Mobil-IOS:

BUDA VARYA AZ MAFYA DEYİL YANİ

6
0
yanıtYanıtla
murat:

Bu dami bi film lan yoksa

4
0
yanıtYanıtla
KÜRDÜM DOĞUDAYIM ....MÜSLÜMANIM:

LA BU DEĞİLMİYDİ KIBRISI TEK BAŞINA UFACIKBOYUYLA KURTARAN SEZERCİK. . . .

4
0
yanıtYanıtla
ka akıl:

75 ay cezaya 1 yıl yatıyorsa ben böyle adalete adalet demem

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title