Haberler

Sezen Aksu Söyledi, Küçük Gelin Rakiplerine Fark Attı

Güncelleme:

Hafta sonu için TV kanalları büyük bir yarışa girerken, Samanyolu TV'nin Cumartesi günü yayınlanan Sungurlar ve Pazar günü yayınlanan Küçük Gelin dizileri zirvede yer almayı sürdürüyor.

Pazar akşamlarının en çok izlenen dizisi Küçük Gelin, zirve mücadelesinde rakiplerine fark atarak bu Pazar da birincilik koltuğunu kimseye bırakmadı. Küçük Gelin, 6.08'lik izlenme oranı ve 14.87'lik izlenme payı ile Pazar akşamını lider tamamlarken Samanyolu TV de 5.12'lik izlenme oranı ile prime timeda en çok izlenen kanal oldu.
Zehra ile annesi Melek'in kavuştuğu sahnede çalan Sezen Aksu'nun söylediği Küçüğüm şarkısı izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Küçük Gelin'in hikayesi ile adeta özdeşleşen şarkının dizide yer alması büyük beğeni topladı.
Her Pazar ekrana gelen dizide, atılan iftiralarla hapishaneye düşen Melek'in Devran'ın evlilik teklifini kabul etmesi, Irak'ta mahsur kalan Azad'ın geri dönme çabaları ve küçük gelin Zehra'nın konakta nasıl bir tehlikeyle karşı karşıya kalacağı izleyenlerin merak konusu oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sezen Aksu Sungurlar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title