Haberler

Sezen Aksu, Sokaktan Kurtarılan Çocuklar İçin Sahne Aldı

Güncelleme:

Sezen Aksu, Florya Çocuk ve Gençlik Merkezi Kampüsünün inşaatı için düzenlenen yardım gecesinde, 3 Adam ile birlikte sahne aldı.

Sezen Aksu, Florya Çocuk ve Gençlik Merkezi Kampüsü'nin inşaatı için düzenlenen yardım gecesinde, 3 Adam ile birlikte sahne aldı. Aksu şarkılarını Fahir Atakoğlu ve orkestrası eşliğinde seslendirdi. Sezen Aksu, sahnede süpriz konuklarını da ağırladı.

Çaba Derneği, 10. yılında, sokaktan kurtarılmış ve topluma kazandırılmış dezavantajlı çocukların hayatlarını sürdürdükleri ve eğitim gördükleri Florya Çocuk ve Gençlik Merkezi Kampüsü'nün inşaatı için yardım gecesi düzenledi. Fahir Atakoğlu ve orkestrası eşliğinde gerçekleşen Sezen Aksu konseri ile Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın  stand up gösterisinden oluşan ÇABA Show, 8 Aralık 2014 Akşamı Lütfi Kırdar'da gerçekleşti.  Sahnede sürpriz konukları ağırlayan Sezen Aksu'nun ilk konuğu oğlu Mithatcan Özer oldu. Annesinin kendisi hakkındaki yorumları karşısında, kulisten sahneye gelen Mithatcan, annesi hakkında, "Kendimi bildim bileli annem sahnede şarkı söyleyen, içinden geldiği gibi oynayan bir kadındır. O benim canım annem" diye konuştu. Oğlunun sözleri üzerine duygulanan Sezen Aksu, Mithatcan Özer'e sahnede sarılarak, öptü.

Sahnenin bir diğer konuğu Sertab Erener, "Çocuktum Sezen'le tanıştım. Onun yanında büyüdüm. O benim canım, annem, ablamdı. Onun öğrencisi, çırağı olmaktan gurur duyarım" diye konuştu. Demet Akbağ'ın da misafir olarak sahneye çıktığı gecede, Aksu'nun şarkılarına eşlik etti.

ÇABA Show'un davetlileri arasında Türkan Sabancı, Dilek Sabancı, Sevil Sabancı, Pınar Sabancı, Ayşegül Dinçkök, Aclan Acar, Aslı-Metin Şen, Fatoş-Emir Sarıgül, Nazlı Goldenberg, Sanem Tezman, Sertab Erener, Demet Akbağ, Ahu-Süleyman Orakçıoğlu, Çiğdem-Cihan Kamer, Rezzan Benardete, Sevgi Aksoy, Ayşegül Toplusoy, Sitare Akdilek, Dilek Türker, Selin Has, Sedef Karamehmet, Berrak Barut, Alphin Albayrak, Selin Burnaz, Asuman-Hüsnü Güreli, Yosun Güreli, Fani Aysal, Belçim Bilgin Erdoğan, Burcu Kara, Zeynep Ilıcalı, Gül-Ali Sunal, Gül-Murat Saygı, Simla-Hüsameddin Beyazıd, Işıl Reçber, Burcu Karabacak gibi cemiyet ve magazin hayatından isimler yer aldı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fahir Atakoğlu Eser Yenenler Sezen Aksu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title