Haberler

Sezen Aksu, Oğlu Mithat Can Özer'e 550 Bin TL'lik Hediye Aldı

Güncelleme:

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, oğlu Mithat Can Özer'e 550 bin liraya yeni bir cip alarak 8 yıllık otomobilini değiştirdi. Sibel Can'ın da oğluna 1.5 milyon dolarlık hediye alacağı konuşuluyordu.

Sezen Aksu, oğlu Mithat Can Özer'in 8 yıllık otomobilini değiştirdi. Aksu, ona 165 bin euro'ya (yaklaşık 550 bin lira) 2015 model, siyah renkli Range Rover Sport cip aldı.

AKSU, BİR YILDIR İKNA ETMEYE ÇALIŞIYORDU

Sanatçı, yaklaşık bir yıldır oğlunu yeni araç için ikna etmeye çalışıyordu. Otomobilini değiştirmek için annesinin yardımını istemeyen Mithat Can, sonunda onun ısrarlarına dayanamadı ve hediyeyi kabul etti. Mithat Can Özer, 8 senedir 2008 model, gri renkli Cherokee cipe biniyordu.

ÜÇ AYLIK HAMİLEYKEN EVLENMİŞTİ

Ünlü sanatçı Sezen Aksu 3 aylık hamileyken 10 Temmuz 1980 tarihinde Sinan Özer ile evlenip 1983 yılında boşanmış bu evliliğinden de Mithat Can Özer dünyaya gelmişti.

SİBEL CAN DA OĞLUNA 1,5 MİLYOL DOLARLIK HEDİYE ALACAKTI

Ünlü şarkıcı Sibel Can'ın da oğluna İstanbul'daki en değerli yapılardan biri olan Doğan Apartmanı'ndan daire alacağı konuşuluyordu. Apartmandaki dairelerin fiyatları ise 1.5 milyon dolardan başlıyor. Dairelerin fiyatları konumuna ve büyüklüğüne göre 3 milyon dolara kadar çıkıyor.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mithat Can Özer Range Rover Sezen Aksu Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

CEM:

HABERE BAK HİZAYA GEL

6
0
yanıtYanıtla
serkan:

devlet bunları görüyormu aldığı arabanın vergileriiniinnn yoksa fakir fukara gurebadan mı alıyor vergileri emekli maaslarından kesinti yapıyordaa

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title