Haberler

Sezen Aksu, Mersinlilere Unutulmaz Dakikalar Yaşattı

Türk müziğinin güçlü sesi Sezen Aksu'nun, Kardeş Türküler'le birlikte verdiği konser, Mersinlilere unutulmaz anlar yaşattı. Konsere, Sezen Aksu şarkılarının yanı sıra, Kardeş Türküler'in 6 farklı dilde okuduğu eserler de damga vurdu.

Mersin Marina'daki konser, Kardeş Türküler'in Soma ve Lice'yi anmasıyla başladı. Alanı dolduran binlerce müziksevere Türkçe ve Kürtçe hitap eden Kardeş Türküler, 6 ayrı dilde söylediği eserlerle geceyi renklendirdi. Türkçe, Kürtçe, Ermenice, Zazaca, Çerkesçe ve Arapça şarkı ve türküler seslendiren Kardeş Türkülere, sanatçı Ara Dinkjian da udu ile eşlik etti.

Tunç Berrak Doğal Kaynak Su'nun ana sponsorluğundaki konserde, Kardeş Türküler ve Ara Dinkjian Sezen Aksu'ya da eşlik etti. 7'den 70'e, her yaştaki binlerce hayranının sevinç çığlıklarıyla sahneye çıkan "Minik serçe" sevilen şarkılarını birbiri ardına seslendirdi.

Şarkılarıyla olduğu kadar, sempatik hareketleri ve izleyicilerle girdiği diyaloglarla da sevenlerin gönlünde bir kez daha taht kuran Sezen Aksu, 2 saat sahnede kaldı. Aksu, konser için ÇAAŞ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çalışkan'a, sanata ve sanatseverlere verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

Bursa'da 40. sanat yılını kutlayacağı konserden sonra sanat hayatına noktalayacağını belirten ünlü sanatçı, konser bitiminde dakikalarca alkışlandı - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Kardeş Türküler Sezen Aksu Mersin Soma Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title