Haberler

Sezen Aksu, Korhan Futacı ve Kara Orkestrası İle Aynı Sahnede

Güncelleme:

Sezen Aksu; bu defa farklı bir işbirliği ve özgün bir projeyle dinleyicisinin karşısına çıkacak.

Sanatçı ilk kez, güçlü vokal yeteneği ve alışılmışında dışında besteleri ile dikkat çeken Korhan Futacı ve Kara Orkestra ile Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nde sahne alacak. Efsaneleşen Sezen Aksu şarklılarının alternatif yorumlarla seyirciye sunulacağı konser, 29 Kasım Cumartesi akşamı Zorlu'da gerçekleşecek...

Müzik çevrelerinin ve eleştirmenlerin övgüyle bahsettiği Korhan Futacı, Tamburada'nın 'Fantastik' albümündeki söz, besteleri ve saksofon performansı ile tanındı. Dandadadan'ın 'Sen Bana Birini Android' albümü ile dinleyici kitlesini genişletti. Sanatçı, Berlin, Antwerp, İstanbul, Akbank, Alanya ve Afyon caz festivallerinde sahne aldı. Pek çok uluslararası sanatçıyla aynı sahneyi paylaşan Korhan Futacı ve Kara Orkestra, 2010 yılında yayınladıkları "Hücum kayıt" yöntemiyle kaydedilen albümde Pink Floyd ve David Gilmore albümlerinden tanıdığımız Andy Jackson ile çalıştı.

Alternatif ve özgün müzik topluluklarının kurucusu, aynı zamanda saksafoncu, solist, söz yazarı ve yapımcı Korhan Futacı, dinleyiciye farklı müzik deneyimlerini aynı anda yaşatıyor. Futacı, yedi kişiden oluşan topluluğu Kara Orkestra ile müziği alışılmışın dışında bir boyuta taşıyor.

Sezen şarkılarına Korhan Futacı yorumu

Sezen Aksu'nun, herbiri ayrı ayrı klasikleşen eserlerini; Korhan Futacı ve Kara Orkestra'nın özgün yorumları ile harmanlayarak sunacağı, 29 Kasım Cumartesi günü saat 20.30'daki bu özel performansı kaçırmayın!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zorlu Center Sezen Aksu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title