Haberler

Sezen Aksu İki Gece Üst Üste Harbiye Açıkhava'yı Salladı

İSTANBUL (İHA) – Ünlü sanatçı Sezen Aksu, Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında 23 ve 24 Ağustos'ta İstanbullularla buluştu.

İSTANBUL (İHA) – Ünlü sanatçı Sezen Aksu, Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında 23 ve 24 Ağustos'ta İstanbullularla buluştu. BKM organizasyonu ile gerçekleşen konserlerde müzikseverler yaz akşamlarının tadını Minik Serçe ve şarkılarıyla yaşadı.

24 Ağustos akşamı Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde yine yerinden oynadı. En hareketli parçalarıyla izlemeye gelenleri yerlerinde oynatan Sezen Aksu yer yer de duygusal parçaları yıldızlar altında herkesi duygulandırdı. Fahir Atakoğlu yönetimindeki orkestrası ve şarkılarıyla izleyenleri büyüleyen sanatçı sohbetleriyle de güldürdü. Sezen Aksu Harbiye Açıkhava'yı dolduran sevenlerine de sevgisini ve minnetini sık sık dile getirdi.

Akdeniz evi şeklinde dekore edilen sahnesi ile konuklarını ağırlayan Sezen Aksu Turkcell Yıldızlı Geceler'deki ikinci konserinde yine çok yakın arkadaşı ve birçok çalışmaya birlikte imza attığı Atilla Özdemiroğlu'nu sahnesinde ağırladı. Sahnede hem şakalaşan hem sohbet eden ikili ardından 'Firuze' parçasını seslendirdi.

Sezen Aksu 'Hayatımdaki en önemli insan' dediği Onno Tunç'tan da bahsetti. Aksu, "Onno Tunç hayatımdaki en önemli insan, en önemli besteciydi. Keşke bu kadar değerli başka bestecilerde olsa, çok isterim ve emin olun ki desteklerim" diyerek Onno Tunç'u sahnede andı.

Kayıp Şehir dizisi için yazdığı parçayı seslendiren Sezen Aksu konserde dizide Duygu karakteri ile İstanbulluların tanıdığı ve 'Kısa sürede tanıyıp aileme giren ve çok sevdiğim kızım' diyerek Ayta'yı sahneye davet etti. Ayta 'Kaçak' parçası ile dinleyenleri sesiyle adeta büyüledi. Aksu'nun sürprizleri bunlarla da kalmadı.

EMEL MÜFTÜOĞLU İLE SAHNEDE COŞTU

Konserin ikinci yarısında Emel Müftüoğlu da Minik Serçe ile beraber sahnedeydi. 'Hovarda' parçasını seslendiren Emel Müftüoğlu ardından sahnede Sezen Aksu ile birbirinden komik taklitleri, tatlı atışmaları ile izleyenleri kahkahalara boğdu.

KONSERİN EN GENÇ MÜZİSYENİ!

İkinci yarının bir diğer sürprizi ise ekibin en genç ve yeni üyesi Kaan Ahıskalı'ydı. Orkestranın değerli gitaristi Fatih Ahıskalı'nın oğlu olan 13 yaşındaki Kaan ikinci yarıda çaldığı bateri solosu ve ardından Sezen Aksu'ya 'Hakim Bey' parçasında eşlik ettiği şovu ile dinleyiciden alkışları topladı.

23-24 Ağustos tarihlerinden sonra 6-7 Eylül akşamı yeniden İstanbullular ile buluşacak olan Sezen Aksu'yu 14 Ağustos gecesi dinlemeye gelenler arasında Pınar Karahan, Nur Fettahoğlu, Betül Demir, Yonca Evcimik, Ömer Faruk Sorak ile eşi İpek Sorak, Zara ve Yonca Lodi vardı.

Gecenin finalini 'Şarkı Söylemek Lazım' ile yapan sanatçı dinleyici korosu eşliğinde veda etti. Sezen Aksu'ya doyamayan İstanbullular hiç kesilmeyen alkışları ile Minik Serçe'yi bis için geri çağırdı. Aksu sevenlerini kıramayarak 'Kavaklar' ve 'Kaçın Kurası' ile iki kez bis yaptı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Sezen Aksu İstanbul Harbiye Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title